Hesabım
    "Kate and Allie", TV Ekranlarına Geri Dönüyor

    NBC, dizinin yeni versiyonu için çalışmalara başladı..

    NBC, klasik sitcom “Kate and Allie”nin yeniden başlatılması için bir pilot bölüm siparişi verdi. Güncellenen dizi, yazar ve yapımcı Erica Oyama'dan geliyor. Bir evde çocuklarını birlikte büyüten iki en iyi arkadaşın hikayesi anlatılıyor. İkili, birbirlerine her zamankinden fazla ihtiyaç duyan kardeş eşler gibiler ve sorumlulukları okul çağlarındaki arkadaşlıklarından çok daha fazlası.

    Alışılmadık düzenlemeleriyle ikili, başarılı bir kadın ve anne olmak için romantizmin gerekli olmadığını kanıtlıyor. Nahnatchka Khan ve Jen Carreras, Fierce Baby Productions aracılığıyla yürütücü yapımcılık yapacak. Oyama ve Khan şu anda Khan'ın ortaklaşa yarattığı, yaklaşan NBC komedisi “Young Rock” üzerinde de birlikte çalışıyor ve daha önce ABC’nin “Fresh Off the Boat” adlı yapımında birlikte çalıştılar.

    Propagate'den Ben Silverman, Howard T. Owens, Rodney Ferrell ve Gregory Lipstone da Peter Principato ve Brian Dobbins ile birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecekler. Universal Television dizinin prodüktörlüğünü yapacak. Khan ve Fierce Baby, şu anda stüdyoda genel bir anlaşma altında. Orijinal "Kate ve Allie" 1984-1989 arasında altı sezon ve 120'den fazla bölüm halinde CBS'te yayınlandı. Sherry Coben'la birlikte Susan Saint James ve Jane Curtin başrollerinde oynadı.

    Oyama'nın "Young Rock" ve "Fresh Off the Boat"una ek olarak, "Corporate", "Never Have I Ever," "The Eric Andre Show" ve "Children’s Hospital" adlı eserleri bulunuyor. Khan, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesini "Always Be My Maybe" ile yaptı. Geçmişteki TV çalışmaları arasında "Don’t Trust the B— in Apartment 23"gibi şovlar var. Şu anda dizinin yıldızı Krysten Ritter ile "Anonim Serial Killers" kitabına dayanan isimsiz bir dizi üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top