Hesabım
    The CW, 2021-2022 Sezonu İçin 12 Diziyi Yeniledi

    The CW, gelecek sezon için erken onay verdiği dizileri açıkladı..

    CW, geleneğe uygun olarak, 2021-22 sezonu için ön bilgileri verdi ve onay verdiği dizileri açıkladı. Kanal, salgın sırasında her zamanki gibi işe dönüş planlarken, ek sezonlar için bir düzine diziye devam dedi. Yeni gelen "Walker" ve eski diziler "All American", "Batwoman", "Charmed", "Dynasty", "The Flash", "In the Dark", "Legacies", "Legends of Tomorrow", "Nancy Drew", "Riverdale" ve "Roswell", CW tarafından yeni sezon için onaylandı.

    Bunlardan beşi (Dynasty, The Flash, In the Dark, Legends ve Roswell) bu sezon henüz prömiyer yapmadı. Bu, Warner Bros. TV ve CBS Stüdyoları arasında bir ortak girişim olan Mark Pedowitz liderliğindeki kanal için sadece Superman & LoisKung Fu ve The Republic of Sarah konusunda bir kararsızlık olduğu anlamına geliyor ve bunu zaman gösterecek. Bununla birlikte, bu sezon toplam 15 olmak üzere iki ek Superman & Lois bölümü ve sayıyı 18'e yükselten Walker'ın beş bölümüne daha sipariş verildi.

    Orijinaller kısa süre önce The CW'ye geri dönmüş olsa da ilk yenilemeler, kanalın karar verme sürecinde doğrusal derecelendirme sonuçlarına çok bağlı olmadığını gösterdi. Bu dizilerin çoğu için Netflix'le önceden var olan kazançlı yayın anlaşmaları bulunurken, geçen yıldan başlayarak, daha yeni diziler için HBO Max'le bir anlaşma bulunuyor.

    Geliştirme tarafında ise, CW henüz herhangi bir resmi açıklama yapmadı ama bu sezon yayınlanacak bölümler olarak bir dizi yan proje geliştiriyor. All American (Homecoming), Nancy Drew (Tom Swift) ve Black Lightning (Painkiller) spinoff dizileri için çalışmalar başladı. Kanal, Black Lightning ve Supergirl'ün sonuçlarına göre, en az iki yeni seri için de yer ayıracak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top