Hesabım
    CW Dizisi "Superman & Lois"ten Fragman Yayında!

    Dizi, önümüzdeki ay prömiyer yapacak..

    The CW dizisi Superman & Lois'in epik yeni fragmanı, diziye sinematik bir yaklaşım ve bir sürü aile sırrı getiriyor. Dizinin başrollerinde Tyler Hoechlin ve Elizabeth Tulloch yer alıyor. İkili, Clark Kent / Superman ve Lois Lane'in Arrowverse rollerini ilk kez Supergirl'de göründükten sonra yeniden canlandırıyorlar. Şimdi, CW'nin süper kahraman serisinin son dizisi olan Superman & Lois'e liderlik edecekler ve ünvanlı çiftin, iki genç oğullarıyla daha basit yaşam umuduyla Smallville'e geri dönmeleri üzerine yaşananlar anlatılacak.

    Jordan Elsass (Jonathan Kent) ve Alexander Garfin (Jordan Kent) de dizide önemli rolleri üstleniyor. Diziden önceki sürümler, ikisinin de küçük kasabada büyürken çok farklı kardeşler olduğu konusunu işledi. Bu, gizlice Superman'in oğulları oldukları gerçeğinin dışında, kaçınılmaz bir çatışmaya yol açacak. Superman & Lois'in prömiyeri, 23 Şubat'ta 90 dakikalık ekstra uzun özel bir bölümle yapılacak.

    Yeni bir teaser fragman, Superman & Lois dizisinde daha fazla ayrıntı ortaya koyuyor ve hikayeye şaşırtıcı derecede sinematik ve epik bir yaklaşım getirildiğini anlamamızı sağlıyor. Senaryodaki önemli bir unsur, Clark ve Lois'in oğullarının, babalarının Superman olduğunu bilmemeleri, ancak gösterinin yayınında yakında öğrenmeye hazır olacak gibi görünüyorlar ve çift için yepyeni bir dizi sorun baş gösterecek. Ayrıca, Emmanuel Chriqui'in canlandırdığı Lana Lang ve Wolé Parks'ın canlandırdığı tuhaf yeni bir kötü adam da var. 

    Bir dizi Arrowverse şovu, düşük gelir değerleri ve pahalı prodüskiyon nedeniyle eleştirildi ama Superman & Lois, en azından bu fragmanın kanıtlarına dayanarak, bu son trendi bozacak gibi görünüyor. Bu yapımın vaatlerini yerine getirip getiremeyeceğini yakında göreceğiz ama tanıtım sürecinde, gelen reaksiyonların umut verici olduğu söylenebilir. Superman & Lois, hikayenin kalbindeki aile dramını, iyi bir aksiyon ve ilgi çekici bir kötü adamla dengeleyecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top