Hesabım
    DC Dizisi "Wonder Girl" İptal Olabilir

    DC hayranları için kötü haber yolda..

    Joëlle Jones tarafından yaratılan DC karakterine dayanan CW dizisi “Wonder Girl” artık planlandığı gibi ilerlemiyor. Greg Berlanti, dizinin yönetici yapımcıları arasında katılmıştı. Yazar ve yönetici yapımcı Dailyn Rodriguez, cuma günü yaptığı açıklamada; “Yazdığım senaryo ile gurur duydum. Keşke yarattığım dünyayı paylaşabilseydim ama maalesef böyle olmaması gerekiyordu. Herkesin coşkusu için teşekkürler. Benim için anlamı büyüktü." diye bir tweet attı.

    Bir saatlik muhtemel drama, Amazonlu bir savaşçı ve Brezilya Nehir Tanrısı'ndan doğan Yara Flor'u konu alıyor. Rodriguez, daha önce USA Network'ün “Queen of the South” dizisinde birkaç sezon showrunner olarak görev yapmış ve “The Night Shift”, “The Glade”, “Lie to Me” ve “Ugly Betty” gibi bazı önemli dizilerde de çalışmıştı.

    Berlanti'nin yanı sıra Sarah Schechter ve David Madden, Warner Bros. Television'la birlikte Berlanti Productions adına yapımcılığı üstlendi. CW şimdiye kadar 2021-2022 TV sezonu için birkaç sipariş verdi. “Powerpuff Girls”ün canlı aksiyon versiyonu, Ava DuVernay ve Jill Blankenship'ten DC projesi “Naomi” ve Claire Rothrock ve Ryann Weir'den gelen başlıksız bir dini dram. USA Network’ün “The 4400” için önerdiği devam kararı da doğrudan seriye alındı.

    Rodriguez'in attığı tweete göre Wonder Girl dizisi artık planlandığı gibi ilerlemiyor, hatta iptal kararı bile gelmiş olabilir. Şimdilik, CW kanadından bir açıklama gelmedi. Tweet üzerine birkaç güç içerisinde bir açıklama yapılması bekleniyor. Dizi, DC ve CW anlaşması nedeniyle başka bir kanala da geçemez gibi görünüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top