Hesabım
    Stephanie Vogt, Netflix'in Casus Dramasında Başrolde!

    Entourage'ın yıldızı yeni projesini buldu..

    Stephanie Vogt, Netflix’in SPi Production ve RTP'den gelecek tarihi casus gerilim drama dizisi Glória'da başrolde yer alacak. Pedro Lopes tarafından yazılan ve Tiago Guedes tarafından yönetilen Glória, 1960'larda Soğuk Savaş'ın zirvesinde, Doğu Bloku'na Batı propagandası yayınlayan bir Amerikan yayın merkezi RARET'in bulunduğu küçük bir köy olan Glória do Ribatejo'da geçiyor.

    Estado Novo ile bağlantılı ailelerden gelen ancak KGB tarafından işe alınan bir mühendis olan João Vidal, Portekiz ve dünya tarihinin gidişatını değiştirebilecek yüksek riskli birkaç casusluk görevi üstlenecek. Vogt, Anne karakterini oynayacak. James'in karısı olan Anne, zengin ve liberal bir aileden geliyor. CIA tarafından işe alınan Uluslararası İlişkiler Harvard mezunu.

    Dizinin kadrosunda Miguel Nunes, Carolina Amaral, Victoria Guerra, Afonso Pimentel, Adriano Luz, Joana Ribeiro, Marcelo Urgeghe, Sandra Faleiro, Carloto Cotta, Maria João Pinho, Inês Castel-Branco, Rafael Morais ve Leonor Silveira gibi Portekizli ve uluslararası oyuncular yer alıyor. "Glória", Grupo SP Televisão'nun SPi prodüksiyon şirketi tarafından üretildi ve RTP ile birlikte ortaklaşa yürütülüyor.

    Vogt, HBO'nun popüler ve ödüllü dizisi Entourage'daki "Liz" rolüyle geniş kitlelerce tanınıyor. Ayrıca Cinemax-Sky serisi Strike Back ve E!'nin "The Royals" dizilerinde de tekrarlayan önemli rolleri vardı. En son, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'da Dwayne Johnson ve Jason Statham'la birlikte sinemalarda görüldü. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top