Hesabım
    Netflix, Dennis Quaid'li ‘Blue Miracle’ın Haklarını Satın Aldı

    Filmin adı daha önce "On the Line" olarak duyurulmuştu.

    Netflix, daha önce "On the Line" olarak bilinen Dennis Quaid filmi "Blue Miracle"ın haklarını satın aldı. Gerçek bir hikayeye dayanan film, Odile Kasırgası'nın 2014'te etkili olmasından sonra hayatta kalmaya çalışan Meksikalı bir yetimhane olan Casa Hogar'ı konu alıyor. İflasın eşiğinde olan kurum için, bölge sakinleri ödülü kazanma ve evlerini kurtarmak için para bulma umuduyla dünyanın en büyük balıkçılık turnuvasına giriyor.

    Quaid'le birlikte kadroda Raymond Cruz, Anthony Gonzalez, Jimmy Gonzales, Dana Wheeler-NicholsonFernanda Urrejola ve Bruce McGill yer alıyor. Netflix henüz bir yayın tarihi belirlemedi. Filmin yönetmenliğini 2016 Martin Sheen draması “The Vessel”i de içeren bir kariyere sahip olan Julio Quintana yaptı. Ayrıca, senaryoyu Chris Dowling'le birlikte yazdı.

    Yapımcılar, Mucho Mas Media için Javier Chapa, Reserve Entertainment için Darren Moorman, Redwood Ranch Productions için Chris George, Third Coast Content için Ben Howard ve Provident Films için Trey Reynolds olacak. Provident Films, yapımı Endeavour Content'le birlikte finanse etti. Lindsay Lohan’ın babasını “The Parent Trap”te unutulmaz bir şekilde canlandıran ve “The Big Easy”, “The Right Stuff” ve “The Rookie”de rol alan Quaid, biyografik film “Reagan”da eski başkan Ronald Reagan olarak karşımıza çıkacak.

    Qouaid'in son film çalışmaları arasında Universal Pictures aile filmi “A Dog’s Journey” (“A Dog’s Purpose” un devamı) ve Roland Emmerich’in savaş destanı “Midway” yer alıyor. Quaid şu anda Lionsgate için NFL oyun kurucusu Kurt Warner'ın hikayesini anlatan “American Underdog”u çekiyor. Yeni filmin 2022 yılında gösterime girmesi olası gözüküyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top