Hesabım
    Nick Frost & Simon Pegg Komedisi ‘Truth Seekers’ İptal Edildi

    Dizinin macerası sadece bir sezon sürdü..

    Nick Frost, Amazon Prime Video’nun, hayalet avı komedisi Truth Seekers’ı ilk sezon sonunda iptal ettiğini duyurdu. Seriyi, Hot Fuzz ve Shaun Of The Dead filmlerinde de birlikte çalıştığı Simon Pegg'le birlikte ortaya çıkaran Frost, Instagram paylaşımı yaparak iptal kararını duyurdu. Ne yazık ki, Truthe Seekers ikinci sezon için geri dönmeyecek.

    Frost, "Truth Seekers yenilenmedi ki bu benim için büyük bir tekme.” dedi. 447.000 takipçisine bir video mesajı yayınlayan yazar-oyuncu “Gerçekten her şeyimizi buna koyduk. Kalbimiz, ruhumuz ve bazı durumlarda kanımız, bu yüzden geri dönmemek bizim için gerçekten üzücü. Bu bir utanç. Sanırım anlatacak çok güzel hayalet hikayelerimiz vardı. Bunlar, şimdi anlatılamayacak hikayeler. Gösteriyi beğendiyseniz, teşekkür ederim. Ve yapmadıysan, şimdi mutlu musun?" dedi.

    Nat Saunders ve James Serafinowicz, Birleşik Krallık'taki hayalet gözlemlerini ortaya çıkarmak ve filme almak için çalışan yarı zamanlı paranormal araştırmacılardan oluşan bir ekibin hikayesini anlatan sekiz bölümlük diziyi Frost ve Pegg'le birlikte yazdı. Komedi dizisi, Frost ve Pegg’in prodüksiyon şirketi Stolen Picture tarafından çekildi ve yayınlandı.

    Dizide, Gus rolünde Nick Frost, Dave olarak Simon Pegg, Elton olarak Samson Kayo, Richard rolünde Malcolm McDowell, Astrid rolünde Emma D'Arcy ve Helen rolünde Susan Wokoma yer aldı. Pegg ve Frost, Saunders, Serafinowicz, Miles Ketley ve aynı zamanda yönetmen olarak da görev yapan Jim Field Smith'in yanında yazar ve baş yapımcılar olarak görev aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top