Hesabım
    Billy Campbell, Yeni Projesinde Kevin Costner’la Bir Araya Geliyor

    Costner, ABC dramasıyla TV kariyerini genişletiyor.

    Billy Campbell, ABC'nin drama dizisi "National Parks”ta başrollerden birini üstlenecek. Serinin resmi özetine göre, milli parklar geniş ve güzel manzaralarıyla tanınırken, bu parkların çok çeşitli suç faaliyetlerini çeken daha karanlık ve daha uğursuz bir yanı da var. “National Parks”, ulusal hazineleri korurken, bu suçları çözmeye çalışan elit NPS ajanlarından oluşan küçük bir grubun hikayesini anlatacak.

    Campbell, bu alanda yıllardır çalışan ve şimdi yeni bir liderlik rolüne adım atan deneyimli ISB özel ajanı Cal Foster olarak rol alacak. Birlikte çalıştığı ekibin ondan emir almaya nasıl tepki vereceğini merak eden Cal, ne olursa olsun görevini onurlandırmaya ve ajan arkadaşlarına yardım etmeye kararlı. Dizinin diğer başrol oyuncusu, daha önce ismi duyuruluna, Oscar ödülü sahibi önemli isim Kevin Costner olacak.

    Campbell son olarak CTV / Hulu dizisi “Cardinal”de rol aldı ve bu diziyle iki yıl üst üste en iyi erkek oyuncu dalında Kanada Ekran Ödülü kazandı. Şovun dördüncü sezonu geçen yıl prömiyer yaptı. Campbell ayrıca, "Helix", "The Killing", "The 4400" ve "Dynasty" gibi dizilerdeki rolleriyle de tanınıyor. Aynı zamanda, "The Rocketeer" ve "Bram Stoker’s Dracula" filmlerindeki performansları biliniyor.

    Costner, Aaron Helbing ve Jon Baird'le birlikte dizinin yardımcı yazarı olacak ve üç isim de aynı zamanda yönetici yapımcı olacak. Dizi, Costner’ın ilk televizyon yazarlığı projesi olacak. Helbing, birlikte yazmanın yanı sıra showrunner olarak görev yapacak. Costner, Rod Lake, Ivan Cohen ve Ken Halsband'la birlikte Territory Pictures Entertainment başlığı altında yürütücü yapımcılık yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top