Hesabım
    Angel Parker, ABC Draması ‘National Parks’ın Kadrosunda!

    Parker, başrolde ödüllü oyuncularla birlikte yer alacak.

    Rob Latour/Shutterstock

    Hulu’nun "The Runaway" ve ABC’nin "The Rookie" dizilerindeki tekrar eden rolleriyle tanınan aktris Angel Parker, Kevin Costner’ın ABC’deki draması "National Parks"ta Billy Campbell'la birlikte başrolü paylaşacak. Dizi, ulusal hazineleri korurken suçları çözmeye çalışan seçkin Ulusal Parklar Servisi ajanlarından oluşan bir grubun yaşadıklarını anlatacak ve geniş, güzel manzaraların ortasında gizlenen çok çeşitli suç faaliyetlerini ortaya çıkarmaya çalışacak.

    Parker, parkların içindeki potansiyel tehditleri değerlendirmek için kanıt toplayan ve inceleyen ISB’nin meraklı istihbarat analisti Ava Longridge'i canlandıracak. İsmi yakın zamanda açıklanan Billy Campbell ise, bu alanda yıllardır çalışan, şimdi yeni bir liderlik rolüne adım atan, pozisyonu onurlandırmaya ve görev ne olursa olsun diğer temsilcilerine yardım etmeye kararlı olan, deneyimli bir ISB özel ajanı olan Cal Foster rolünü oynayacak.

    Costner, Rod Lake, Ivan Cohen ve Ken Halsband'la birlikte Territory Pictures Entertainment başlığı altında yönetici yapımcılığı üstlenecek. Anthony Hemingway, Anthony Hemingway Productions aracılığıyla diziyi yönetecek ve yürütücü yapımcılığı üstlenecek. A + E Studios'tan Barry Jossen ve Tana Jamieson da yönetici yapımcılığı üstlenen diğer isimler olacak. 20th Television, A + E Stüdyoları ile ortak yapım yapacak.

    Costner, Aaron Helbing ve Jon Baird'le birlikte dizinin yardımcı yazarlarından biri ve üç isim de yönetici yapımcı olarak projede yer alacak. Dizi, Costner'ın ilk televizyon yazarlığı olacak. Helbing, birlikte yazmanın yanı sıra showrunner olarak görev yapacak. Costner, ikinci sezonunda kanal için büyük reyting çeken Paramount Network dizisi “Yellowstone”da rol aldı ve baş yapımcılığı üstlendi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top