Hesabım
    Donald Glover, Amazon Studios'la Genel Anlaşma İmzaladı

    Glover, yeteneklerini Amazon için sergileyecek..

    Getty Images

    Çıkan haberlere göre, Donald Glover, Amazon Studios'la sekiz haneli bir anlaşma imzaladı. Glover, Disney'in FX'le yaptığı mevcut anlaşmadan da çıkmış oldu. FX dizisi "Atlanta"nın yazarı olan ve yapımında işbirlikçi olan kardeş Stephen Glover da stüdyoyla genel bir anlaşma imzaladı. Anlaşmanın bir parçası olarak, Donald Glover’ın çalışması, Prime Video hizmetinde seçilen bir içerikle duyurulacak.

    Kaynaklar ayrıca, Janine Nabers'ın, Malia Obama hakkında, çalışmalarını yürüttüğü yeni projesinin yazar ekibine Glover'ın dahil olduğunu belirtiyor. Nabers, “Watchmen” “Away” ve “Girlfriends’ Guide to Divorce” çalışmalarıyla tanınıyor. Anlaşmanın haberi, Glover ve "Fleabag"in yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge'in sosyal medyada, oynayacakları ve yönetici yapımcılığı üstlenecekleri "Mr. & Mrs Smith" adlı yeni bir projeyi açıklamalarından bir haftadan kısa bir süre sonra gelmiş oldu. Proje, Amazon Prime Video ve New Regency için, 2005 yapımı Brad Pitt ve Angelina Jolie başrollü  filme yeni bir bakış getirecek. Dizi, 2022 tarihinde yayında olacak.

    Glover, daha önce Amazon Stüdyoları ile 2019'da vizyona giren orijinal müzikal film “Guava Island” üzerinde çalıştı. Son olarak, 2018'de yayınlanan "Atlanta", FX Networks ve FX Production şefi John Landgraf'ın geçen eylül ayında düzenlediği basın toplantısında açıkladığı üzere, dizi tmamen sete güvenli bir şekilde devam edebildiğinde 3 ve 4.sezonlar için geri dönecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top