Hesabım
    ‘Fate: The Winx Saga’, İkinci Sezon Onayı Aldı!

    Netflix, büyük ilgi gören diziye devam kararı verdi..

    Alfea’nın en sevdiği baş belası genç periler, Bloom, Stella, Aisha, Terra ve Musa, daha fazla oyun oynayacak ve küçük ekranda bir kez daha sihir yapacak. Netflix, “Fate: The Winx Saga”yı ikinci sezon için yenilediğini duyurdu ve bu sefer hayranlara bir saatlik iki ekstra bölüm daha verilecek. "The Vampire Diaries" yazarı Brian Young, doğaüstü büyüma hikayesine showrunner ve sorumlu yapımcı olarak geri dönecek.

    Rollerini yeniden canlandıracak oyuncular arasında, her biri farklı özelliklere sahip perileri canlandıran Abigail Cowen, Hannah van der WesthuysenPrecious Mustapha, Eliot Salt ve Elisha Applebaum yer alıyor. İkinci sezon için ek oyuncular daha sonraki bir tarihte duyurulacak. Brian Young, "Birinci sezondaki altı bölüm, bu inanılmaz derecede zengin dünyanın ve içinde yaşayan güçlü perilerin yalnızca yüzeyini çizdi. Bloom’un hikayesi gelişmeye devam ederken, Aisha, Stella, Terra ve Musa hakkında daha fazla şey öğrenmenizi sabırsızlıkla bekliyorum! Ve bir sonraki dönem Alfea'ya kimlerin geleceğini asla bilemezsiniz. ”dedi.

    Dizi, Rainbow'un CEO'su Iginio Straffi'nin, aynı zamanda şovun esinlendiği orijinal malzemesi olan İtalyan çizgi film "Winx Club"ın da yaratıcısı olduğu Rainbow'la birlikte Archery Pictures Production'dan geliyor. Straffi, "Winx, canlı aksiyon uyarlamasında izleyicilerle animasyonda olduğu gibi bağ kuruyor. Yıllar geçtikçe, Winx'in küresel bir fenomen haline geldiğini gördük ve milyonlarca hayran gösteriyi sadakatle takip etti.” dedi.

    Young'la birlikte yönetici yapımcılığa geri dönen isimler Judy Counihan, Archery Pictures'tan Kris Thykier ve Rainbow'dan Joanne Lee ile Cristiana Buzzelli oldu. "Fate: The Winx Saga", dünya prömiyerini 22 Ocak 2021'de yaptı. Kızların, aşk, rekabet, kötülük ve canavarlarla dolaşırken, aynı zamanda güçlerini nasıl yöneteceklerini öğrenmek için Öteki Dünya'ya geri getirecek ikinci sezonu için prodüksiyon yakın zamanda İrlanda'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top