Hesabım
    Çizgi Roman Uyarlaması Jupiter's Legacy'nin Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Netflix, iddialı dizinin yayın tarihini açıkladı.

    Netflix'in, çizgi roman yazarı Mark Millar'ın zihninden çıkan ilk dizisi Jupiter's Legacy'nin prömiyer tarihi belli oldu. Yayın hizmeti, sekiz bölümlük dizinin 7 Mayıs'ta yayın hayatına başlayacağını duyurdu ve nihai kadrosunu da duyurmuş oldu. Çizgi roman ve bilim-kurgu hayranları dizi hakkında sosyal medya paylaşımlarını artırdı ve geri sayım başladı.

    Jupiter's Legacy'nin kadrosunda ekranın genç ve yetenkli yüzleri bir araya geliyor. Kadroda bulunan isimler arasında Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew HortonMike Wade ve Matt Lanter bulunuyor. Destansı süper kahraman draması, yeni nesil süper kahramanlar yükselirken, aile, güç ve sadakatin karmaşık dinamiklerini irdeliyor. Gişe rekorları kıran Kingsman ve The Legacy filmlerinin çizgi roman yazarı Millar, 2013'te sanatçı Frank Quitely'le Jupiter's Legacy çizgi romanlarına başladı.

    Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton ve Sang Kyu Kim yönetici yapımcılık görevini üstlenecek isimler olacak. Netflix, Ağustos 2017'de Millar'ın çizgi roman baskısı Millarworld'ü satın aldı ve American Jesus için bir dizi geliştirmenin yanı sıra Sandra Bullock'un oynadığı Empress, Huck ve Reborn başlıklarına dayanan filmler geliştiriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top