Hesabım
    ‘The Twilight Zone’, İki Sezon Sonunda İptal Edildi

    Jordan Peele önderliğindeki re-make iki sezon görebildi..

    "The Twilight Zone"un Jordan Peele öncülüğündeki yeniden başlatılması, iki sezonluk serisinin ardından geri dönmeyecek. Paramount Plus programlama şefi Julie McNamara, "Jordan Peele, Simon Kinberg ve tüm prodüksiyon ekibi, modern çağ için "The Twilight Zone"u gerçekten yeniden tasarladı. Klasik dizinin sosyal bilinçli hikaye anlatma mirasını sürdürdüler ve bugünün izleyicileri, önümüzdeki yıllarda izleyicilerde yankı uyandıracağını umduğumuz düşündürücü ve güncel temaların tüm yeni boyutlarını keşfetmeye zorladılar." dedi.

    Rod Serling tarafından oluşturulan antoloji serisinin yeni versiyonu, Peele'i sunucu, yapımcı ve anlatıcı olarak öne çıkardı. Bölümlerde Morena Baccarin, Ike Barinholtz, John Cho, Taissa Farmiga, Ginnifer Goodwin, Kumail Nanjiani, Chris O'Dowd, Seth Rogen, Adam ScottJacob Tremblay ve Steven Yeun gibi isimler rol aldı.

    Yeniden başlatmanın ilk bölümü, yayıncı başına CBS All Access’in en çok izlenen yapımlarından biri oldu, CBS All Access, Paramount Plus olarak yeniden markalandığında dizinin geri gelmeyeceği de büyük oranda kararlaştırıldı. Bu değişim 4 Mart Çarşamba günü resmen başlamış olacak. "Frasier"dan "Rugrats"a uzanan bir listeyle ilgili teaserlar sunan kanal, yeni markasını 3,5 saatlik çarpıcı sunumuyla kutladı.

    Peele’in "Twilight Zone"unun mevcut her iki sezonu da Paramount Plus'ta izlenebilecek. Dizi, CBS Television Studios tarafından, Peele’nin Monkeypaw Productions ve Kinberg’s Genre Films ortaklığıyla yapıldı ve baş yapımcılar olarak Peele ve Kinberg ile Win Rosenfeld, Audrey Chon, Glen Morgan, Carol Serling ve Rick Berg yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top