Hesabım
    Tuba Büyüküstün, "Sefirin Kızı" İçin Harley Quinn Oldu

    Büyüküstün, yeni bölümde ilginç bir makyajla karşımıza çıkacak

    Batman'in düşmanı Joker'in yardımcısı ve aşkı olan, Margot Robbie tarafından sinemada canlandırılan çizgi roman karakteri Harley Quinn, yerli dizilerimizden birine konuk oluyor. Elbette, bahsettiğimiz rol, makyaj ve saç tasarımı olarak benzerlik barındırıyor. Sefirin Kızı'nın yeni oyuncusu Tuba Büyüküstün, 42. bölümde Harley Quinn'e benzer bir halde yer alacak. 

    Sosyal medyaya düşen fotoğraflarda Büyüküstün, hayranlarını şaşırtan bir değişimle yer aldı. Bunun üzerine paylaşımlar yapıldı ve oyuncunun hangi dizi ya da film için bu role büründüğü tartışıldı. Çok geçmeden Star TV yeni bölüm fragmanını paylaştı ve 1 Mart 2021 tarihinde yayınlanacak olan Sefirin Kızı'nın 42. bölümünde Tuba Büyüküstün'ün Harley Quinn tarzıyla yer aldığını açıklamış oldu.

    Yapımını NGM ve O3 Medya’nın birlikte yürüttüğü “Sefirin Kızı”, pazartesi akşamları Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Yakın zamanda, diziden sağlık sorunları sebebiyle ayrılan Neslihan Atagül'ün yerine dahil olan Tuba Büyüküstün, Mavi karakteriyle diziye dahil oldu ve bu değişiklik, senaryonun da başka bir hal almasına sebebiyet verdi. 

    Emre Kabakuşak'ın yönettiği, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz - Sedef Nehir Erdem ikilisinin yazdığı Sefirin Kızı'nda ayrıca, Engin Akyürek, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazgan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem, Edip Tepeli ve Beren Gençalp rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top