Hesabım
    Gugu Mbatha-Raw ve David Oyelowo, ‘The Girl Before'un Kadrosunda

    HBO Max ve BBC One, projeyi ortaklaşa yürütüyor

    Unique Nicole/Getty Images

    BAFTA adayı oyuncular Gugu Mbatha-Raw ("The Morning Show") ve David Oyelowo ("Selma"), HBO Max ve BBC One psikolojik gerilim dizisi "The Girl Before"un kadrosunda liderlik yapacak. J.P. Delaney tarafından yaratılan, yazılan ve yürütücü yapımcılığı üstlenen dört bölümlük dizi, aynı adlı çok satan romana dayanıyor.

    "The Girl Before", esrarengiz bir mimar (Oyelowo) tarafından tasarlanan güzel, ultra minimalist bir eve taşınan Jane'i (Mbatha-Raw) izliyor. Tek bir sorun var: Yolcular onun titiz kurallar listesine uymak zorundalar. Jane, evin kendisini beklenmedik şekillerde değiştirdiğini hissetmeye başlar, ancak selefi Emma'nın evde öldüğünü şok edici bir şekilde keşfettiğinde, sinir bozucu benzerliklerle yüzleşmek zorunda kalır. Marissa Lestrade (“White Stork”) bölümlerin ortak yazarı olacak ve Emmy adayı Lisa Brühlmann (“Killing Eve”) diziyi yönetecek. İngiltere ekibi 42 (“Watership Down”) prodüksiyonu gerçekleştirecek.

    HBO Max'in uluslararası orijinaller kıdemli başkan yardımcısı Jeniffer Kim, projeyi HBO adına yönetecek. Rhonda Smith yapımcılığı üstlenecek ve Gugu Mbatha-Raw aynı zamanda yardımcı yapımcı olacak. Mbatha-Raw; "Oyuncu / yapımcı olarak ilk rolümde böylesine çekici bir hikaye üzerinde, bu harika ekiple çalışmaktan dolayı çok heyecan duyuyorum." derken, Oyelowo; “Bu hikaye, zekice yapılanması ve karmaşıklığıyla zihinleri büküyor. İçinde olmak şöyle dursun, görmek için bile sabırsızlanıyorum. Artı, tekrar arkadaşım Gugu ile çalışmak için her yere giderim." dedi.

    Oyelowo ve Mbatha-Raw daha önce "The Cloverfield Paradox" (2018) filminde birlikte çalıştı. Uyarlama BBC için BBC Drama'nın yönetmeni Piers Wenger ve içerik sorumlusu Charlotte Moore tarafından sipariş edildi. "The Girl Before", Birleşik Krallık'ta BBC One ve BBC iPlayer'da yayınlanacak. ABD'de ise HBO Max'te yayınlanacak ve HBO, aynı zamanda uluslararası dağıtımı da üstlenecek.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top