Hesabım
    Mart Ayında beIN CONNECT'te Neler Var?

    Dijital içerik platformu beIN CONNECT, mart ayında yine dopdolu..

    Türkiye'nin en eski diital platformlarından olan Digitürk'ün içerik sağlayıcısı beIN CONNECT, mart ayında kütüphanesine eklediği birbirinden keyifli dizi ve filmlerle, yine iddalı bir program sunacak. Çok sevilen “Brooklyn Nine Nine” ve “Superstore”un yayınlanan son sezonları mart ayında beIN CONNECT ekranlarında olacak. Dizinin 6. ve 7. sezonları ay içerisinde arşive eklenecek. “Superstore” ise 6. sezonun 30 Mart’ta eklenmesiyle tüm bölümleriyle, beIN CONNECT izleyicisiyle buluşma imkanı bulacak. 

    Sinema tarafında da iddialı yeni ve eski filmler platfoma eklenecek. Roman Polanski’nin yönettiği, Dreyfus olayını anlatan, Venedik Film Festivali'nde Jüri Büyük Ödülü’ne layık görülen ve Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) tarafından 2020 yılının en iyileri arasında seçilen “Subay ve Casus” (An Officer and a Spy) 1 Mart Pazartesi, En İyi Animasyon Filmi dalında Oscar ve Altın Küre adaylığı olan, dokuz yaşındaki çocuğun bir yetiştirme yurdunda her şeye rağmen hayata tutunma çabasının anlatıldığı “Kabakçığın Hayatı” (My Life as a Zucchini) 5 Mart Cuma, Oscar’lı oyuncu Helen HuntTye Sheridan ve Ana de Armas gibi yıldız oyuncuların başrolü üstlendiği, gece vardiyasında çalışan bir resepsiyonistin hayatının otelde işlenen gizemli bir cinayetle alt üst oluşunun anlatıldığı “Gece Vardiyası” (The Night Clerk) 7 Mart Pazar, Oscar, Emmy ve Altın Küre ödüllü Nicole Kidman ve Colin Farrell’in başrollerinde yer aldığı, 2017 Cannes Film Festivali’nde En iyi Senaryo Ödülü’nü kazanan “Kutsal Geyiğin Ölümü” (The Killing of a Sacred Deer) 9 Mart Salı, beIN CONNECT ekranlarında olacak.

    Oscar ödüllü Russell Crowe, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı, I. Dünya Savaşı esnasında Gelibolu'da çocukları kaybolan Avustralyalı bir babanın Anadolu'ya gelip onları arama çabalarını anlatan “Son Umut” (The Water Diviner) 13 Mart Cumartesi, Onur Ünlü’nün yönettiği, Kenan İmirzalıoğluHaluk Bilginer ve Meryem Uzerli’nin başrollerini paylaştığı “Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü” 20 Mart Cumartesi; Başrollerini Jude Law ve Carrie Coon’ın paylaştığı, İngiltere taşrasında büyük bir malikaneye taşınan Rory ve ailesinin başından geçen gizemli olayları aktaran psikolojik gerilim temalı film “Yuva” (The Nest) 21 Mart Pazar, En İyi Film dahil 3 Oscar kazanan, Mahershala Ali ile Naomie Harris’in kadrosunda yer aldığı ve senaryosu  tarafından Tarell Alvin McCraney'in ‘In Moonlight Black Boys Look Blue’ kitabından uyarlanan dram filmi “Ayışığı” (Moonlight) 23 Mart Salı ve Oscar ödüllü Russell Crowe’un başrolünü üstlendiği, trafikte kendisine tepki gösteren kadını kamyonetiyle taciz etmeye başlayan psikopat bir adamın hikayesinin anlatıldığı “Dengesiz” (Unhinged) 28 Mart Pazar günü beIN CONNECT’te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top