Hesabım
    Queen Latifah'lı ‘The Equalizer’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Aksiyon dizisi için yola devam kararı geldi..

    CBS, başrolünü Queen Latifah'nın oynadığı “The Equalizer”ı ikinci sezon için yeniledi. Bir saat süren drama, geçen ay Super Bowl sonrası, en önemli zaman diliminde gösterime girdi. Maçın hemen ardından yayınlanan ilk bölümde ortalama 23,8 milyon izleyici vardı. Bu, Fox'un bir yıl önce, oyun sonrası gösterime soktuğu "The Masked Singer"ın üçüncü sezon galasından düşüktü ama kendi kategorisi için çok önemli bir sonuç oldu.

    "The Equalizer" prömiyeri, 18-49 yaş aralığında 5.1 puan aldı. Bu, 2020’nin Akademi Ödülleri yayınından bu yana en yüksek puan alan eğlence programıydı. Prömiyer, Super Bowl seyircisinin % 40'ını elinde tuttu. 2014'te Fox’un "New Girl"den bu yana, herhangi bir Super Bowl günü yayını için elde ettiği en yüksek izleyici tutma oranı oldu

    CBS Entertainment başkanı Kelly Kahl, "The Equalizer, pazar gecesi izleyicilerle etkileşim kurma ve galibiyetleri toplama görevinden çok daha fazlasını kanıtladı. Queen Latifah'ın başını çektiği bu olağanüstü televizyon dizisini görmekten son derece gurur duyuyoruz, rekabet ortamını karşılayıp ikinci sezon için geri dönüyoruz." dedi. "The Equalizer"da Latifah, başka hiçbir yeri olmayanlara yardım etmek için kapsamlı becerilerini kullanan, gizemli bir geçmişe sahip esrarengiz bir kadını canlandırıyor.

    Chris Noth, Lorraine Toussaint, Tory KittlesLiza Lapira ve Laya DeLeon Hayes başroldeki diğer oyuncular. Dizi, CBS Studios'la birlikte Universal Studio Group'un bir bölümü olan Universal Television tarafından çekiliyor. İdari yapımcılar, Andrew Marlowe, Terri Miller, Dana Owens (Queen Latifah), John Davis, John Fox, Debra Martin Chase, Richard Lindheim ve Shakim Compere. Orijinal "Equalizer", Edward Woodward'ın başrolünü oynadığı ve 1985 ile 1989 yılları arasında CBS'te dört sezon oynayan ikonik bir dizi. Daha sonra başrolünde Denzel Washington'ın oynadığı iki uzun metrajlı filme uyarlandı. Filmler, 2014 ve 2018'de yayınlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top