Hesabım
    Merakla Beklenen Camdaki Kız'ın İlk Fragmanı Yayında

    Kanal D, iddialı diziden ilk fragmanı paylaştı..

    Kanal D’nin yeni ve iddalı dizisi Camdaki Kız'dan ilk fragman paylaşıldı. Yapımcılığını OGM Pictures’ın yaptığı, gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizi, son dönem romanları peş peşe TV'ye uyarlanan Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı bir başka çok satan romanından uyarlandı. Camdaki Kız, yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

    Dizide başrolü başarılı oyuncu Burcu Biricik canlandırıyor. Biricik, daha önce görülmemiş bir aşk hikayesini bizlere anlatacak olan, dizinin ana karakteri Nalan’ı canlandıracak. Başarılı oyuncu, hayatta yaptığı tercihlerle, izleyiciyi aşka yepyeni bir pencereden baktıracak Nalan karakterinde herkesi kendine hayran bırakacak. “Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

    Burcu Biricik dışında dizinin oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza YazıcıHande AtaiziNur SürerSelma ErgeçŞerif ErolTamer LeventTuğrul TülekFeri Baycu Güler, Merve Polat, Nihal Menzil yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top