Hesabım
    Natasha Lyonne ve Rian Johnson, Peacock Serisi "Poker Face"in Kadrosunda

    Johnson yönetecek, Lyonne oynayacak..

    Celeste Sloman/Michael Buckner/Variety

    Natasha Lyonne, Peacock için Rian Johnson'dan gelen bir gizem dizisinde rol alacak. Johnson, yönetici yapımcılığını da üstlendiği "Poker Face" adlı bir saatlik dizide yazar, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Peacock ilk sezon için 10 bölüm sipariş etti. Johnson, "İzleyerek büyüdüğüm eğlenceli, karakter odaklı, haftanın vakası gizemi barındıran bir türe dalmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Orası benim mutlu yerim. Natasha'nın suç ortağı olması bir rüya ve mükemmel yuvayı Peacock'ta bulduk." dedi.

    Johnson, yöneticilerinden Ram Bergman ve Nena Rodrigue ile birlikte T-Street Productions aracılığıyla yapımcılık yapıyor. Lyonne, yönetici yapımcılığını Animal Pictures adı altında Maya Rudolph ve Danielle Renfrew Behrens'in yardımcı yapımcılığında üstleniyor. MRC Television prodüksiyonu yapacak. Dizi, Johnson’ın ilk televizyon dizisi yazma girişimi olacak. Daha önce "Breaking Bad" ve "Terrierrs" bölümlerini yönetmişti.

    Johnson, yönetmenliğini de üstlendiği bir film olan “Knives Out” için Oscar'a aday gösterilen senaryosu başta olmak üzere, esas olarak uzun metrajlı çalışmalarıyla tanınıyor. Ayrıca, "Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi", "Brick" ve "Looper" gibi filmleri yazıp yönetti. O ve T-Street ayrıca şu anda Netflix'te çalışmakta olan “Three Body Problem” serisinin yapımcılığını üstleniyor.

    Lyonne, Netflix dizisi “Russian Doll”u ortak yarattı, başrolü oynuyor ve yapımcılığını üstleniyor. Kısa süre önce ikinci sezon için prodüksiyona başladı. Dizi, Lyonne için bir komedide en iyi kadın oyuncu da dahil olmak üzere ilk sezonunda 13 Emmy adaylığı kazandı. Gösteri ayrıca, en iyi komedi dizisi için aday gösterildi. Lyonne, Netflix'teki "Orange Is the New Black" gibi şovlardaki rolleriyle tanınıyor ve şu anda "United States vs Billie Holiday" adlı uzun metrajlı filmde yer alıyor. Animal Pictures'ın, her ikisi de Amazon'da bulunan animasyon bilim kurgu dizisi “The Hospital” ve canlı aksiyon dizisi “Desert People” da dahil olmak üzere, bir dizi yeni proje üzerinde çalışıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top