Hesabım
    ‘The Man Who Fell to Earth’ Serisi Yayın Platformunu Buldu

    Dizi için platformlar arası önemli bir takas gerçekleşti..

    "The Man Who Fell to Earth" dizisi Showtime'da yer alacak. Chiwetel Ejiofor'un oynadığı drama dizisi, başlangıçta CBS All Access adıyla Paramount Plus için geliştirildi. Dizinin Showtime'a geçiş haberi, geçtiğimiz ay popüler Xbox video oyununun TV uyarlaması olan "Halo"nun, Showtime tarafından Paramount Plus'a gönderilme kararından sonra geldi ve bir nevi takas gerçekleşti.

    Showtime Networks'ün CEO'su ve CBS'in baş kreatif sorumlusu David Nevins, "Halo" ve "Man Who Fell to Earth" için platform takasının, "Halo"nun, "Man Who Fell to Earth"ten daha farklı bir izleyici profiline sahip olduğunu ve kendilerinin daha çok işine yarayacağını söyledi. Dizi, aynı adlı, 1963 yılına ait Walter Tevis romanından ilham alıyor ve iki talep gören film yapımcısı Alex Kurtzman ve Jenny Lumet'ten geliyor.

    Daha önce David Bowie'nin oynadığı versiyon yönetmen Nicolas Roeg tarafından 1976 yılında çekildi ve sıra dışı bir film olarak kült mertebesine ulaştı. Hedef, insan evrimi için bir dönüm noktasında dünyaya gelen bir uzaylının öyküsüne sofistike ve çekici bir bakış atmak. Bu kez, “12 Years a Slave” filminin Oscar adayı oyuncusu Chiwetel Ejiofor başrolde yer alacak. "Man Who Fell to Earth", Showtime’ın, HBO'nun "Game of Thrones"la ve Starz'ın "Outlander"la yakaladığı, çok kazançlı olan fantezi türü alanındaki başarısı sebebiyle, benzer bir başarı yakalamak adına gerçekleştiriliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top