Hesabım
    Maya Rudolph, Apple Komedi Dizisinde Başrolde!

    Apple, komedi dizisi için sezon siparişini verdi..

    Kathy Hutchins/Shutterstock

    Apple, Maya Rudolph'un oynadığı, Alan Yang ve Matt Hubbard'dan gelen yarım saatlik bir komedi dizisi sipariş etti. Dizi, kocasının onu 87 milyar dolardan başka bir şeyle bırakmaması üzerine mükemmel görünen hayatı birden altüst olan Molly (Rudolph) karakteri hakkında olacak. Yang ve Hubbard diziyi yarattı ve yönetici yapımcı olarak görev yapacaklar.

    Rudolph, Animal Pictures adı altında, rol almasının yanı sıra yönetici yapımcılığı da üstlenecek. Animal Pictures'tan Natasha Lyonne ve Danielle Renfrew Behrens de 3 Arts'tan Dave Becky gibi yapımcı olacak. Universal Television stüdyo olarak hizmet verecek. Hem Yang, hem de Hubbard, UTV'de genel bir anlaşma altında bulunuyor. Rudolph, günümüzde çalışan en saygın komedi oyuncularından biri. Bir "SNL" oyuncusu ve kısa süre önce Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i canlandırmak için gösteriye geri döndü. 2020'de biri "SNL" için, diğeri ise Netflix animasyon dizisi "Big Mouth"taki çalışması için olmak üzere iki Emmy Ödülü kazandı. Ayrıca, "The Good Place" gibi şovlar ve "Away We Go", "Bridesmaids" gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor.

    Yang, şu anda büyük beğeni toplayan Apple dizisi “Little America” üzerinde çalışıyor. O ve Hubbard daha önce Rudolph'un rol aldığı Amazon dizisi “Forever”da birlikte çalıştılar. Yang, 2016'da Aziz Ansari ile birlikte Netflix dizisi “Master of None” için bir komedi dizisinde en iyi senaryo yazarı dalında Emmy kazandı. Diğer çalışmaları arasında, "Parks and Recreation" ve "The Good Place" yer alıyor.

    Hubbard, NBC komedi dizisi "30 Rock"taki zamanında bir Emmy kazanmayı başardı. Kendisi aynı zamanda bir "Parks and Recreation" çalışanı. "Superstore" gibi şovlarda da görev almıştı. Apple projesi, bu hafta Animal Pictures için açıklanan ikinci proje. Daha önce Natasha Lyonne'nin Rian Johnson'ın Peacock dizisinde rol alacağı bildirilmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top