Hesabım
    Patti LuPone ve Erinn Hayes, HBO Komedisi ‘OK Boomer'da Rol Alacak

    Dizi, HBO Max'te izleyiciyle buluşacak..

    Courtesy of Axel Dupeux/Erinn Hayes

    Patti LuPone ve Erinn Hayes, HBO Max komedisi “OK Boomer”da rol almak için anlaşma imzaladı. Dizide, benmerkezci bir boomer (LuPone), ailesinin parasıyla geçinmeyi umarak yabancılaştığı kızının (Hayes) evinde ortaya çıkıyor, ancak ona farklı görüşleri konusunda hızlıca meydan okuyan ilerici torunuyla beklenmedik bir bağ kuruyor.

    LuPone’un karakteri Barbara, komik, çılgınca dürtüsel, alaycı bir birey ve anne olarak tanımlanıyor. Hayes'in karakteri Sarah ise tam zıt bir karakter ve çalışkan bir kadın. Kısa süre önce yargıç olarak eski bir kamu savunucusu olan Sarah, görüşmediği annesi Barbara beklenmedik bir şekilde ortaya çıkınca hayatını irelemeye başlar.

    Todd Linden gösteriyi yarattı ve yardımcı yapımcı olarak görev yapıyor. Vanessa McCarthy, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Victor Gonzalez pilot bölümü yönetecek. Sony Pictures Television stüdyo olarak diziye hizmet verecek. LuPone kariyeri hem sahneyi hem de perdeyi kapsıyor. Broadway'de "Evita" ve "Gypsy" dizilerindeki çalışmasıyla iki kez Tony Ödülü kazandı. Ayrıca, “The Rise and Fall of the City of Mahagonny” ile iki Grammy kazandı. Son zamanlarda yaptığı televizyon çalışmaları arasında "Penny Dreadful", "Hollywood", "Pose" ve "American Horror Story" gibi şovlar yer alıyor.

    Erinn Hayes, Adult Swim dizisi "Children’s Hospital"daki rolüyle Emmy adaylığı elde etti. Daha sonra Netflix'teki yan dizi “Medical Police”in kadrosunda katıldı. Ayrıca, "Kevin Can Wait", "The Goldbergs" ve "Huge in France" gibi şovlardaki çalışmalarıyla tanınıyor. Yakın zamanda "Bill & Ted Face the Music" filminde rol aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top