Hesabım
    Disney Plus, ‘Hawkeye’ İçin Bir Spin-off Serisi Hazırlıyor

    Hawkeye için geri sayım sürerken, yeni dizi hazırlıkları şimdiden başladı..

    Disney Plus'taki "Hawkeye" serisi şimdiden bir yan projeye sahip olabilir. "Hawkeye" serisinde Alaqua Cox tarafından oynanacak olan Kızılderili bir karakter olan Echo merkezli bir dizi, Disney Plus için geliştirmenin ilk aşamalarında. Etan Cohen ve Emily Cohen, kısa süre önce bir yazarlar odası toplantısında, gösteriyi yazmak ve yürütmekle görevlendirildi. Marvel Studios dizinin yapımcılığını üstlenecek.

    Gerçek adı Maya Lopez olan Echo, başka bir kişinin hareketlerini veya dövüş tarzını mükemmel bir şekilde kopyalayabilme yeteneğine sahip ve bu da onu savaşta zorlu bir rakip haline getiriyor. Echo'nun, Marvel çizgi romanlarında Daredevil, Moon Knight ve Avengers gibi karakterlerle yolları kesişiyor. Ayrıca, çizgi romanlarda Hawkeye, Clint Barton'a geçmeden önce Ronin unvanına sahip olan ilk kişiydi. "Avengers: Endgame”de Barton (Jeremy Renner), kısaca Ronin adını kullandı.

    Aralık ayında yeni yetenek Cox ve diğer bazı oyuncuların "Hawkeye" serisine katılacağı bildirildi. Gösteri, Cox’un ekrana ilk çıkışı olacak. Şovun diziye gidip gitmeyeceği konusundaki belirsizlik devam ediyor ama Marvel'in Disney Plus'taki mevcut şovlarından karakterlerle genişleyen televizyon evrenini daha da geliştirmeye başlaması şansını oldukça artırıyor. Renner, Kate Bishop'u canlandıran Hailee Steinfeld'le birlikte rol alacak ve usta okçu rolünü yeniden canlandıracak. Seri, “Avengers: Endgame” olaylarından sonra başlıyor ve Jonathan Igla tarafından yazılıyor.

    Rhys Thomas ve Bert & Bertie yönetmen olarak görev yapıyor. Vera Farmiga, Florence Pugh, Fra FeeTony Dalton ve Zahn McClarnon da "Hawkeye" dizisinde rol alacak. Şimdiye kadar Marvel, Disney Plus şovlarında başarıya ulaştı. Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'nin başrollerini paylaştığı ilk dizi "WandaVision", 5 Mart'ta gösterime girerek hemen bir hit haline geldi ve çok beğenildi. Anthony Mackie ve Sebastian Stan'in oynadığı "The Falcon and the Winter Soldier" 19 Mart'ta onu izledi ve Tom Hiddleston'ın “Loki”si 11 Haziran'da prömiyer yapacak. "Hawkeye” 2021'in sonlarında piyasaya sürülecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top