Hesabım
    Naomie Harris, ‘Man Who Fell to Earth’ Dizisinin Kadrosunda!

    Showtime dizisinin kadrosunda Oscar ödüllü oyuncular da yer alıyor..

    Naomie Harris, Showtime'da “Man Who Fell to Earth” dizisinde başrol oynamak için anlaşma imzaladı. Harris, daha önce adı duyurulan başrol Chiwetel Ejiofor'a katılıyor. Gösteri, Walter Tevis'in 1963 romanına ve David Bowie'nin rol aldığı 1976 yapımı Nicolas Roeg filmine dayanıyor. Dizi versiyonunda, yeni bir uzaylı karakter (Ejiofor) Dünya'ya insan evriminin bir dönüm noktasında gelir ve geleceğimizi belirlemek için kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

    Harris, iki dünyayı kurtarma yarışında kendini keşfetmesi gereken parlak bir bilim adamı ve mühendis olan Justin Falls'u canlandıracak. Prodüksiyonun bu baharda, Showtime'da 2022'de prömiyer yapmak üzere Londra'da başlaması planlanıyor. Gösteri, bu ayın başlarında Showtime'a geçmeden önce Paramount Plus'ta oluşturuldu. Ortak showrunnerlar Alex Kurtzman, Jenny Lumet ve John Hlavin, "Naomie çapındaki bir oyuncuyla çalışmak mutlak bir rüya. Gücü, karmaşıklığı ve cesur sanatsal seçimleri bize ilham veriyor. Onu aramızda görmekten dolayı daha heyecanlı olamazdık." dedi.

    Harris, "Moonlight" filmindeki rolüyle Akademi Ödülleri ve Altın Küre Ödülleri'nde en iyi yardımcı kadın oyuncu olarak aday gösterildi. Kısa süre önce, onu "Moonlight" başrolü Mahershala Ali ile yeniden bir araya getirecek olan "Swan Song"un prodüksiyonunu tamamladı. Daha sonra “Venom 2”da görünecek ve Bond serisindeki üçüncü filmi “No Time to Die”da Eve Moneypenny rolünü yeniden canlandıracak. Diğer uzun metrajlı filmleri arasında "Southpaw", "The Pirates of the Carribean" serisi, "28 Days Later" ve "Rampage" yer alıyor.

    Kurtzman ve Lumet, "The Man Who Fell to Earth" senaryosunu yazacak ve yönetecek. Ayrıca baş yapımcı John Hlavin'le ortak showrunner olarak görev yapacaklar. Kurtzman birden fazla bölümü yönetecek. Rola Bauer, Françoise Guyonnet, Sarah Timberman, Carl Beverly ve Heather Kadin de yönetici yapımcılar olarak görev yapacak. Dizinin yapımcılığını ise CBS Television Studios üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top