Hesabım
    HBO, ‘What We Do in the Shadows’ Spinoff'u ‘Wellington Paranormal'ı Satın Aldı

    Dizi, CW ve HBO Max'le geliyor..

    The CW ve HBO Max arasındaki ilk ortak satın alma projesinde, yayıncılar, Jemaine Clement ve Taika Waititi’nin 2014 yapımı beğenilen komedisi "What We Do in the Shadows" filminin bir yan projesi olan "Wellington Paranormal"i satın aldı. Korku komedisi bu yaz The CW'de başlayacak ve bölümler ertesi gün HBO Max'te yayınlanacak.

    Dizi, "What We Do in the Shadows" memurları O'Leary (Karen O'Leary) ve Minogue (Mike Minogue) gibi polis karakterlerini konu alıyor. Wellington paranormal biriminin bir parçası olarak, Çavuş Maaka'nın (Maaka Pohatu) gözetiminde, şaşırtıcı miktarda ortaya çıkan, yerel doğaüstü etkinlikleri araştırıyorlar. Clement ve geçen yıl "Jojo Rabbit"le en iyi uyarlama senaryo dalında Akademi Ödülü kazanan Waititi, gösteriyi yarattı ve Paul Yates ile yönetici yapımcı olarak görev yaptı.

    "Wellington Paranormal", Yeni Zelanda'da üç sezon boyunca yayınlandı ve The CW ile HBO Max üçünü de satın aldı. Clement, dizinin bir bölümünü yönetti. Bu ayın başlarında Fremantle, dizinin uluslararası dağıtım haklarını elde ettiğini ve Sky'ın diziyi Birleşik Krallık için aldığını duyurmuştu. Fremantle, ABD anlaşmasının bir parçası değil.

    Dizi, Clement tarafından yaratılan aynı ve adı taşıyan FX dizisiyle birlikte "What We Do in the Shadows" evreninin başka bir genişlemesini temsil ediyor. Orijinal hikayede, biraz talihsiz dört vampir, günümüzdeki Staten Adası'nda birlikte yaşıyor. FX, en iyi komedi dizisi de dahil olmak üzere geçen yıl birden fazla Emmy adaylığı aldı.What We Do in the Shadows dizisinin şu anda üçüncü sezonunun çekildiği bildirildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top