Hesabım
    CW Dizisi "All American: Homecoming"in Kadrosuna Yeni İsimler!

    Dizi kadrosuna altı yeni oyuncu dahil oldu..

    Courtesy Images

    CW’nin başrolünü Geffri Maya’nın oynadığı All American dizisinin bir yan projesi olan "All American: Homecoming" dizisi yarım düzine yeni oyuncu ekledi. Peyton Alex Smith, Kelly Jenrette, Cory Hardrict, Sylvester Powell, Netta Walker ve Camille Hyde diziye katılan isimler oldular. "All American" dizisinin baş yapımcısı ve yazarı Nkechi Okoro Carroll tarafından yazılan "All American: Homecoming", orijinal dizi deneyiminin arka planında geçecek ve Maya'nın Simone Hicks rolünü yeniden canlandıracağını görmemizi sağlayacak.

    Kanala göre, spinoff projesi "Beverly Hills'ten umutlu genç bir tenisçiyi ve Chicago'dan seçkin bir beyzbol oyuncusunu üniversite sporlarının yüksek riskleriyle mücadele ederken gösterecek, aynı zamanda prestijli bir ortamda edinilen erken yetişkinliğin ve ünün baskısını aktaracak. Greg Berlanti, Sarah SchechterDavid Madden ve Robbie Rogers, “All American”ın şu anki üçüncü sezonunda bir bölüm olarak da yayınlanacak olan pilot bölümün yönetici yapımcılığını üstleniyor. Michael Schultz, "All American: Homecoming" projesini yöneten isim olacak

    En son The CW'nin "Legacies" dizisinde görülen Smith, Little League takımına dahil olduktan kısa bir süre sonra ailesiyle zengin bir mahalleye taşınan, Chicago'nun Güney Yakası'nda bir beyzbol dahisi olarak tanımlanan Damon Sims'i oynayacak. Spectrum’un “Manhunt Deadly Games” dizisi ve 2018'de “The Handmaid’s Tale”de  konuk oyuncu olan Jenrette ise, Simone’nin halası olan, gazetecilik profesörü Amara Patterson'ı canlandıracak. Hardrict, bir zamanlar Bringston Üniversitesi'nde beyzbol oynayan ve sakatlığı profesyonel kariyerini raydan çıkaran Koç Marcus Turner'a hayat verecek.

    Powell, genç oyuncularken Damon'la arkadaş olan Atlanta yerlisi ve çalışkan bir üniversite beyzbol oyuncusu olan Jessie Raymond Jr.'ı canlandıracak. Walker, birinci sınıf öğrencisi olmasına rağmen partinin hayatı olduğu bilinen bir üniversite yöneticisi ve “Bringston'ın resmi olmayan belediye başkanı” Keisha McCalla'yı oynuyor. Hyde ise, sporda siyahi topluluğu temsil etme sorumluluğunu çok ciddiye alan bir ikinci sınıf öğrencisi Thea Mays'ı canlandıracak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top