Hesabım
    Game of Thrones'un Yazarı George R.R. Martin'den İstanbul Sözleşmesi Paylaşımı

    Martin, konuyla alakalı kısa bir yazı kaleme aldı..

    Getty Images

    Game of Thrones kitaplarının yazarı George R.R. Martin, Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden ayrılmasına göndermede bulundu ve dizinin ilk sezonlarında yer alan oyuncu Sibel Kekilli'nin kendisine konuyla ilgili bir e-posta gönderdiğini ifade etti. Martin, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve kendi bloguna yazdığı yazının linkini de paylaştı.

    Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin, yaptığı paylaşımda, "Sevgili arkadaşım Sibel Kekilli kısa süre önce beni Türkiye'den gelen bazı üzücü haberler konusunda uyarmak için bir e-posta gönderdi." dedi. George R.R. Martin, blogunda CNN International'ın Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi kararıyla ilgili verdiği haberin de bağlantısını paylaştı.

    George R.R. Martin, blog yazısında "Sibel, şiddeti yaşamanın ne anlama geldiğini ilk elden bilen birisi ve uzun zamandır tüm dünyada kadınlara yönelik şiddetle mücadelenin savunucusu. Kendisi sadece bir aktris değil, aynı zamanda çok cesur bir kadın ve gerçek bir kahraman. Sibel'in yaptığı her şeye hayranlık duyuyorum ve yaptıklarıyla hayranlık uyandırmaya devam ediyor. Sibel'in mesajını Türkiye'nin tüm kadınlarına iletmek istiyorum." dedi ve yazının sonuna Türkçe 'selam ve sevgiler' yazdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top