Hesabım
    Cherry Filminin Yıldızı "Jack Reynor" Amazon Dizisinde Yer Alacak!

    Reynor, bir bilim kurgu uyarlamasında başrol oynayacak

    Jack Reynor, William Gibson'ın “The Peripheral” romanının Amazon dizisi uyarlamasında baş rolde yer alacak. Reynor, hikayede önemli bir noktada bulunan Burton karakterini oynayacak. Reynor, daha önce adı duyurulan oyuncular Chloë Grace Moretz ve Gary Carr'a katılırken, Moretz, Flynne'i oynayacak ve Carr, Wilf rolünü üstlenecek.

    Romanda, Burton, Flynne’in erkek kardeşi ve Haptic Recon biriminde görev yapan bir gazi. Reynor, son olarak Russo Brothers'ın suç draması filmi “Cherry”de rol aldı. Bundan önce, A24 korku filmi “Midsommar”da yer almıştı. Diğer uzun metrajlı filmler arasında "Transformers: Age of Extinction", "On the Basis of Sex", "Detroit" ve "Sing Street" yer alıyor. TV tarafında ise, CBS All Access dizisi “Strange Angel”da rol aldı ve Amazon antolojisi “Modern Love”ın ikinci sezonunda yer alacak.

    Reynor, daha önce başka bir Amazon antolojisinde de rol aldı. Philip K. Dick'in eserlerinde yer alan “Electric Dreams” Reynor'un çalışmaları arasında bulunuytor. Reynor ayrıca, kısa süre önce Will Poulter'ın oynadığı “Bainne” adlı bir kısa filmi yazdı ve yönetti. "The Peripheral" ilk kez 2019'da Amazon tarafından satın alındı ve hazırlıklar başladı.

    Bir saatlik dizi, yazar ve yapımcı Scott B. Smith'ten geliyor. Greg Plageman yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak. "Westworld" yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy, Kilter Films adı altında baş yapımcı olacak. Vincenzo Natali, Kilter Films'den Athena Wickham ve Steven Hoban'la birlikte yürütücü yapımcı olacak. Aynı zamanda pilot bölümü yönetecek  Amazon ve Warner Bros. Television yapım stüdyosu olarak hizmet verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top