Hesabım
    ‘The Peripheral’ Romanının TV Uyarlamasına Yeni Oyuncular Katıldı

    Bilim-kurgu uyarlamasının kadrosunda tanıdık yüzler..

    Variety

    T'Nia Miller, JJ Feild, Charlotte RileyAdelind Horan ve Alex Hernandez, "Westworld" yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un liderlik ettiği, William Gibson'ın çok satan romanı "The Peripheral"ın Amazon dizisi uyarlamasında rol alıyor. Dizide yer alan diğer oyuncular arasında Chloë Grace Moretz, Gary Carr ve başrolde yer alıp Burton karakterine hayat verecek olan Jack Reynor yer alıyor.

    Moretz, Flynne adlı karakteri, Carr ise, Wilf'i oynayacak. Romanda, Burton, Flynne’in erkek kardeşi ve Haptic Recon biriminde görev yapan bir gazi. Reynor, en son Russo Brothers'ın suç draması filmi “Cherry”de rol aldı. Bundan önce, A24 korku filmi “Midsommar”da görülmüştü. Karakter açıklamaları henüz onaylanmasa da, roller belirlendi: Charlotte Riley - Aelita'yı oynayacak, JJ Feild - Lev, Adelind Horan - Billy Ann Baker, T’Nia Miller - Cherise ve Alex Hernandez ise Tommy Constantine olarak dizide yer alacak.

    Nolan ve Joy, Kilter Films adı altında “The Peripheral”ın yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Kitaptan ekrana uyarlanacak seri, ilk olarak 2019'da Kilter Films'in Amazon Studios'la yaptığı genel anlaşma kapsamında Amazon tarafından onaylandı. Bir saatlik drama, yaratıcı, yazar ve yönetici yapımcı Scott B. Smith'ten geliyor. Greg Plageman, sorumlu yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak.

    Vincenzo Natali, Kilter Films'den Athena Wickham ve aynı zamanda yönetici yapımcı olan Steven Hoban'la birlikte çalışarak, yönetmenlik ve yönetici yapımcılığı üstlenecek. Amazon ve Warner Bros. Television yapımcılığı üstlenecek. "The Peripheral" dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede Prime Video'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top