Hesabım
    Ünlü Futbolcu David Beckham, Disney Plus Belgeselinde!

    Hikaye, Londra'nın yerel futbol kültürünü anlatacak..

    David Beckham, "Save Our Squad" adlı yeni bir Disney Plus belgesel serisini sunmaya hazırlanıyor. Twenty Twenty ve Beckham’ın prodüksiyon ekibi Studio 99'un ortak yapımcılığını üstlendiği seride, çocukken oynadığı Doğu Londra futbol sahalarının hikayesi futbol ikonunun katkısıyla anlatılacak. Ligde, hayatta kalmak için mücadele eden genç bir takıma mentorluk yapacak.

    Beckham ve ekibi, oyuncuları, koçlarını ve topluluğu ömür boyu sürecek dönüştürücü bir yolculuğa çıkaracak. “Save Our Squad” dizisinin idari yapımcılığını, geçen yıl şirkete katılan Sean Doyle üstleniyor. Belgeselin yönetmenliğini de yapacak olan Doyle şunları söyledi: "Bu, Birleşik Krallık'taki yerel futbolun önemini ve etkisini göstermek için harika bir fırsat. Seri, heyecan verici, dramatik, canlandırıcı ve cesaretle dolu olacak." dedi.

    Beckham şunları ekledi: “Save Our Squad'ı Twenty Twenty'le yapmak ve büyürken deneyimlediğim, hayatımın başlangıcında bana çok şey veren yerel futbola ışık tutmak harika. Uzun ve başarılı bir oyun kariyerine sahip olduğum için çok şanslıydım ve şimdi bu topluluklara bir mentor olarak dönme fırsatına sahip olmak inanılmaz. Genç yetenekleri geliştirmek ve beslemek oyunda çok önemli ve bu projede Disney Plus'la çalışmak harika." dedi.

    Beckham, normal şartlarda Cannes'da gerçekleşecek olan, sanal MipTV pazarının bir parçası olarak ilk derinlemesine TV sunumunu bu hafta yapacak. Kendi prodüksiyon şirketini kurmaktan, Studio 99 için küresel hedeflerinden ve çeşitli platformlar için yapım ve geliştirmedeki mevcut projelerden bahsedecek ve bunlardan biri şüphesiz "Save Our Squad" olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top