Hesabım
    Demi Lovato, NBC'nin İki Yeni Komedi Dizisinden Birinde Rol Alacak

    Dizilerin ikisi de komedi türünde olacak..

    NBC, birinin başrolünde Demi Lovato olmak üzere bir çift komedi dizisi siparişi verdi. Lovato projesinin adı "Hungry" olacak. NBC, daha önce tek kameralı diziye ocak ayında bir pilot bölüm siparişi vermişti. Gösteride, bir yemek sorunları grubuna mensup arkadaşlar, aşk, başarı ve her şeyi daha iyi hale getirecek mükemmel bir şeyler ararken birbirlerine yardım ederken görülecekler.

    Suzanne Martin, Lovato'nun baş yapımcılığının yanı sıra yönetici yapımcılığı da üstleniyor. Hazy Mills'ten Sean Hayes ve Todd Milliner, SB Projects'ten Scooter Braun, Scott Manson ve James Shin'le birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecekler. Universal Television diziye stüdyo olarak hizmet verecek. Lovato, Disney Channel orijinal filmi “Camp Rock” ve devam filmleriyle oyunculuğa başladı. Ayrıca, "Will & Grace"in yeni versiyonunun birden fazla bölümünde ve "Grey's Anatomy", "From Dusk Til Dawn: The Series" ve "Glee" gibi şovlarda rol aldı. Martin, yazar olduğu süre boyunca iki Emmy Ödülü kazandı ve "Frasier" de yapımcıydı. En son "Will & Grace"in yeni çevrimi için yazdı ve baş yapımcılığı üstlendi.

    NBC'nin çalışmalara başladığı diğer diziyse "Someone Out There" başlıklı tek kameralık bir komedi. Javier Veiga tarafından yaratılan "Pequenas Coincidencias" adlı formata dayanan dizi, beklenmedik yabancılar tarafından aşkı bulmak için kendilerinin en iyi versiyonları olmaya zorlanan ve muhtemelen aşkı bulmaya çalışan iki yetişkin hakkında romantik bir hikaye bardındırıyor. Josh Siegal ve Dylan Morgan, Matt Hubbard'la birlikte yazıyor ve üçü de yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Emiliano Calemzuk ve Veiga da yönetici yapımcılığı üstlenecekler. Universal Television yine stüdyo olarak hizmet verecek.

    İkinci dizi, daha önce onaylanmıştı ama Covid-19 salgını nedeniyle gerçekleşmesi ertelendi. Şimdi, yeniden düzenlenecek ve çalışmalar hızlanacak. Siegal ve Morgan daha önce eleştirmenlerce beğenilen NBC dizisi “The Good Place” ve “30 Rock”ta çalıştı. Hubbard, diğer NBC dizileri "Superstore" ve "Parks and Recreation"da görev aldı. Hepsi UTV'de genel anlaşmalar altında bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top