Hesabım
    ‘Call My Agent!’ın Beşinci Sezon ve Sinema Uyarlaması Hazırlıkları Başladı

    Sevilen diziden, yeni sezon ve film uyarlaması geliyor!

    Bir film versiyonu ve Parisli bir yetenek ajansında geçen yıldızlarla dolu popüler gösteri "Call My Agent!"ın beşinci sezonu şu anda Fransız yapımcıları ve kamu yayıncısı France Televisions tarafından geliştiriliyor. Hem film, hem de yeni sezon yapımcıları Aurélien Larger ve Harold Valentin, Dominique Besnehard'ın Mon Voisin Productions şirketi ve France Télévisions'la yeniden bir araya geliyor.

    "Call My Agent!", birbirine sıkı sıkıya bağlı ama bazen işlevsiz, karizmatik Parisli yetenek ajanlarından oluşan bir ekibin kişisel ve profesyonel yaşamları etrafında dönüyor. Fransa'da "Dix Pour Cent" (yüzde 10) olarak adlandırılan dizi, 2015 yılında bir France Televisions kanalı olan France 2'de çıkış yaptı ve Netflix tarafından alındığında küresel bir sansasyon haline geldi. Şovun dört sezonunun tamamını yayınlayan Netflix, filme ve 5. sezona başlamak için erken geliştirme aşamasında bulunuyor. Mother Production'dan Harold Valentin, filmin Fransa dışında küresel bir platformda yayınlanması planlarının olduğunu söylemişti.

    Uzun metrajlı film, yeni sezondan önce gelecek ve şu anda hazırlık aşamasında. Yapımcılar, oyuncu kadrosuna bağlı olarak, özellikle de önemli bir rol oynayacak Camille Cottin (Andrea Martel)'in takvimine uymak üzere, yıl sonundan önce veya 2022'nin başlarında çekim yapmayı umuyorlar. Konu, dördüncü sezonun bitiminden sonra kronolojik olarak devam edecek.

    Beşinci sezon ise filme göre ilerleyecek ve filmdeki hikayeden sonra kronolojik olarak ilerleyecek. Oyuncu kadrosunun tam kadro olarak yeni sezon için geri döneceği umuluyor. Ülkemizde de "Menajerimi Ara" adıyla bir uyarlaması yapılan dizide, Cottin dışında, Thibault de MontalembertGrégory MontelLiliane RovèreFanny SidneyNicolas MauryStéfi CelmaLaure Calamy ve Ophélia Kolb yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top