Hesabım
    Marvel Dizisi "The Falcon and the Winter Soldier"dan Yeni Fragman!

    Dizi, 19 Mart'ta prömiyerini yapacak..

    Blink ve Super Bowl LV yayını sırasında Marvel Cinematic Universe’ün bir sonraki televizyon dizisi “The Falcon and the Winter Soldier”ın yeni bir fragmanı yayınlandı. Anthony Mackie, diğer adıyla Falcon ve Winter Soldier olan Sebastian Stan, sabırlarını sınayan ve görünüşe göre onları yeni bir maceraya sürükleyen küresel bir sorun için bir araya geliyorlar. İkili, "Avengers" serisindeki rollerini yeniden canlandırıyorlar.

    Yolculuk, Falcon'un emekli süper kahraman Steve Rogers'tan vibranyumla güçlendirilmiş Kaptan Amerika kalkanını almasıyla başlıyor. Gösteri, 19 Mart 2021'de özel olarak Disney Plus'ta yayınlanacak. Mini dizide ayrıca, sırasıyla Helmut Zemo, Georges Batroc ve Sharon Carter olarak rollerini yeniden canlandıran Daniel Brühl, Georges St-Pierre ve Emily VanCamp yer alacak.

    Mackie, yakın zamanda verdiği bir röportajda “The Falcon and The Winter Soldier” hakkında konuştu ve 150 milyon dolarlık projeyi “altı saatlik bir Marvel filmine” benzetti. "The Falcon and the Winter Soldier"ın konsept detayları ve dizinin sanat çalışmaları, 2019'da Disney Plus'ta yayınlanan "Marvel Studios: Expanding the Universe" adlı kısa belgeselde paylaşıldı.

    Kari Skogland, gösteriyi yönetmek için Disney Plus tarafından seçildi. Marvel Studios başkanı Kevin Feige ve dizinin yaratıcısı, yazar Malcolm Spellman, yönetici yapımcılık görevini de üstleniyor. "The Falcon and the Winter Soldier" için prodüksiyon tam olarak sorunsuz ilerleyemedi. Dizinin çekimleri Ocak 2019'da Porto Riko'da başladı, ancak adanın 6.0'dan daha yüksek büyüklükteki güçlü bir deprem yaşamasıyla çekimler iptal oldu. Daha sonra da pandemi nedeniyle ekip yine durmak zorunda kaldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top