Hesabım
    Netflix, Edgar Ramírez Başrollü ‘Florida Man'e Onay Verdi

    Dizi, bir gangster hikayesi anlatacak..

    Netflix, başrolünü Edgar Ramírez'in oynadığı ve Donald Todd'un yarattığı yeni dizi “Florida Man”e tam sezonluk bir onay verdi. "Body Heat" ve Elmore Leonard uyarlaması "Out of Sight" filmine benzetilen sekiz bölümlük dizi, bir Philly gangsterinin kaçak sevgilisini bulmak için Florida eyaletine dönmek zorunda kalan eski bir polisin etrafında dönüyor.

    Hızlı bir iş olması gereken olay, gömülü aile sırlarına doğru sarmal bir yolculuk ve birçok çok şeyin yanlış olduğu bir yerde, doğru şeyi yapmanın anlamsızlığı durumuna dönüşüyor ve boşuna bir çaba olarak görülüyor. Jason Bateman ve Michael Costigan, yayın hizmetindeki ilk bakış anlaşmaları kapsamında Aggregate adına yönetici yapımcılığı üstleniyorlar.

    Bir saat sürecek dizinin baş yapımcısı ve dizi sorumlusu olarak da görev yapacak olan Todd, Christina Applegate komedi dizisi “Samantha Who?”yu ABC için yaratmasıyla tanınıyor. Ayrıca, "Ugly Betty" üzerindeki çalışmasıyla Yazarlar Birliği Ödülü kazandı ve "This Is Us" için Emmy, Yazarlar Birliği Ödülü ve Altın Küre'ye aday gösterildi.

    Ramírez şu anda Netflix’in “Yes Day” filminde oynuyor ve kısa süre önce HBO’nun “The Undoing” dizisinde rol aldı. Oyuncu, Disney’in "Jungle Cruise" ve Universal’in "The 355"ine ek olarak yakında video oyun uyarlaması "Borderlands" için prodüksiyona başlayacak. “Carlos”ta Çakal Carlos ve “American Crime Story”de Gianni Versace rolüyle iki kez Altın Küre'ye aday gösterildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top