Hesabım
    Maya Erskine, ‘Obi-Wan Kenobi’ Dizisinin Kadrosuna Katıldı

    Disney Plus serisi, başrollerden birini daha açıkladı..

    Anthony DelMundo/Getty Images

    Disney Plus, “Obi-Wan Kenobi” serisinin kadrosuna Maya Erskine'in katıldığını doğruladı. Erskine’in rolüyle ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor. Oyuncu, daha önce adı duyurulan oyuncu kadrosu lideri Ewan McGregor'un yanı sıra Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung KangSimone Kessell ve Benny Safdie'ye katıldı.

    Daha önce, Hayden Christensen'in bu projede Darth Vader rolüne geri döneceği açıklanmıştı. Erskine, en çok Hulu komedi dizisi “PEN15”de yapımcılığı ve başrolü paylaşmasıyla tanınıyor. O, Anna Konkle ve Stacy Osei-Kuffour, şovdaki çalışmaları için bir komedi dizisinde en iyi senaryo dalında 2019'da Emmy adaylığı elde etti.

    Erskine’in diğer oyunculuk çalışmaları arasında, "Crossing Swords", "Casual", "Insecure", "Man Seeking Woman", Wine Country" ve "Scoob!" gibi yapımlar yer alıyor. "Obi-Wan Kenobi" dizisinin prodüksiyonu kısa süre önce başladı. Hikaye, "Star Wars: Revenge of the Sith"in 10 yıl sonrasında yaşanıyor.  En yakın arkadaşı ve sırdaşı, kötülüklerin lordu Darth Vader'a dönüştü ve amansız mücadele başladı. 

    “Obi-Wan Kenobi” serisinin baş yapımcılığını Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Deborah Chow, McGregor ve dizi yazarı Joby Harold üstleniyor. Deborah Chow, "Star Wars" Disney Plus dizisi "The Mandalorian"ın çok beğenilen iki bölümünün yönetmenliğini üstlenmişti ve bu projede de aynı görevi üstlenecek. "Obi-Wan" şu anda hazırlanmakta olan birkaç Star Wars dizisinden biri. Cassian Andor'a odaklanan "Rogue One" ön hikayesi "Rangers of the New Republic", Ahsoka Tano hakkındaki bir "Mandalorian" yan serisi ve "The Book of Boba Fett gelecek yapımlar arasında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top