Hesabım
    The Serpent'ın Yıldızı Jenna Coleman'ın Yeni Projesi Belli Oldu

    Dizinin arkasında The Father'ın yapımcısı David Parfitt var..

    Oscar ve BAFTA ödüllü “The Father”ın yapımcısı David Parfitt, Jenna Coleman'ın (“The Serpent”, “Victoria”) başrol oynadığı “The War Rooms”'la geri dönüyor. Parfitt, Atlantic Nomad adına Jamie Carmichael ("Fishtank", "Black Book") ile birlikte Trademark Films aracılığıyla prodüksiyon yapacak. David Chidlow tarafından yaratılan "The War Rooms", Winston Churchill'in gizli Whitehall sığınağında yaşayan, sevilen ve zafer kazanan kadınların anlatılmamış hikayesini anlatacak.

    Dizi, İkinci Dünya Savaşı'nı sekreter olarak başlatan ve müttefik konferanslarını organize ederek bitiren Joan Bright'ın (Coleman) gerçek hikayesine dayanıyor. Ian Fleming onun arkadaşıydı ve Bright'ın James Bond romanları ve filmlerindeki ikonik Miss Moneypenny karakteri için şablon olduğu söyleniyor. Bright’ın anıları "The Inner Circle: A View of the Top the Top" serisine de konu oldu.

    Coleman, "Joan Bright asla geleneksel bir hayat yaşamayacaktı. Savaş günlerini, resmi sırlar kanunu altında, gizli ve yeraltında savaş odalarında yaşayan genç bir kadın. Bu hikaye, yalnızca eşsiz ve liberal zihni, ruhunun alaycılığı ve yaşama merakı nedeniyle değil, aynı zamanda sonsuz büyüleyici dönemi samimi ve insani bir mercekle inceleme fırsatı nedeniyle çok ilgi çekici. Bu gizli hayatları gün yüzüne çıkaracağım için çok heyecanlıyım ve şu anda şoke edici derecede alakalı hissettiğim bir zamandayım." dedi.

    Coleman ayrıca, Simon Mirren (“Spooks”) ve David Chidlow (“All or Nothing: Manchester City”) ile birlikte dizinin sorumlu yapımcılığını üstlenecek. Parfitt ve Carmichael, “Niyetimiz, kolektif tarihimizin önemli bir bölümüne gerçekten yeni bir bakış açısı getiren bir dizi oluşturmak. Kibar veya saygılı değil, saf, yüzleşen, taze deneyimler, bakış açıları, anlatılar ve yüzler sunan bir gösteri. Doğrudan mevcut, çalkantılı zamanlarımıza ve eleştirel olarak, bugünü ve yarını çerçevelemeye ve anlamlandırmaya yardımcı olan umut hikayelerine susamış bir izleyiciye hizmet eden bir dizi." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top