Hesabım
    Domhnall Gleeson, HBO'nun Watergate Temalı Dizisinde Rol Alacak

    Yeni dizi, "Veep" ekibinden geliyor..

    "Star Wars" oyuncusu Domhnall Gleeson, "Veep"in arkasındaki ekipten gelen HBO’nun mini dizisi "The White House Plumbers"ta önemli bir Watergate figürünü canlandırmak üzere seçildi. Gleeson, daha önce duyurulan oyuncular Woody Harrelson ve Justin Theroux'a katılmış oldu. Dizi, HBO ve wiip arasında bir ortak yapım olacak.

    Beş bölümlük dizi, Başkan Richard Nixon'ın kendi siyasi sabotajcıları ve Watergate beyni E. Howard Hunt (Harrelson) ve G. Gordon Liddy'nin (Theroux), gayretle korumaya çalıştıkları başkanlığı kazara nasıl devirdiğini anlatıyor. Gleeson, nihayetinde Nixon ve yönetimini alaşağı eden, yasadışı örtbas olayını düzenleyen, parlak, hırslı ve genç Beyaz Saray Danışmanı John Dean'i canlandıracak. "The White House Plumbers" kısmen kamu kayıtlarına ve Egil "Bud" Krogh ve Matthew Krogh'un "Integrity" kitabına dayanıyor.

    Harrelson ve Theroux, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılığı üstlenecekler. Dizi, Harrelson, Theroux ve Gleeson için HBO'ya dönüşü işaret ediyor. Harrelson, birinci sınıf kablolu yayın kanalında Emmy ödüllü "True Detective" ve HBO orijinal filmi "Game Change"de rol aldı. Theroux, 2017'de üç sezon sonra yayınına son veren, eleştirmenlerce beğenilen HBO dizisi “The Leftovers”ın başrolünde yer aldı. 

    "Veep" yazarları ve sorumlu yapımcıları Alex Gregory ve Peter Huyck, diziyi yarattı ve baş yapımcılığını yapacak. Şu anda HBO'da genel bir anlaşma altında olan "Veep" programcı David Mandel, yönetici yapımcılığı üstlenecek ve beş bölümün tamamını yönetecek. Ruben Fleischer ve David Bernad, wiip için Paul Lee, Mark Roybal ve Nne Ebong'la birlikte The District için sorumlu yapımcı olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top