Hesabım
    Vincent Kartheiser, ‘Titans’ın Üçüncü Sezon Kadrosunda

    Kartheiser, hangi karakteri oynayacak?

    Mad Men ve The Social Dilemma aktörü Vincent Kartheiser, HBO Max'in "Titans" dizisinin kadrosuna katıldı ve üçüncü sezonda Korkuluk / Jonathan Crane olarak yer almaya hazırlanıyor. Kartheiser’ın canlandıracağı Jonathan Crane, Arkham Asylum’da, düşmanlarının fobilerinden yararlanmak için toksin kullanarak Gotham Şehrini terörize eden bir mahkumdu.

    Kartheiser, serinin yaklaşan üçüncü sezonunda DC kötü adamı olarak ilk kez sahneye çıkacak olsa da "Korkuluk", Batman, Harley Quinn ve hatta The Lego Batman Filmi dahil olmak üzere bir dizi DC filminde yer aldı. Charlie Tahan daha önce Gotham'daki kötü adamı canlandırdı ve Cillian Murphy, Christopher Nolan'ın Batman Begins filminde Crane'i canlandırdı.

    Kartheiser, Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan CroftRyan Potter ve DC FanDome 2020'de büyük kötülerin ortaya çıkmasıyla dalga geçen Conor Leslie'nin rol aldığı Titans kadrosuna katılıyor. Titans, Warner Bros.'la birlikte Weed Road Pictures ve Berlanti Productions tarafından çekiliyor. DC'deki karakterlere dayanan dizi Akiva Goldsman, Geoff Johns & Greg Berlanti tarafından geliştirildi.

    Johns, Berlanti, Goldsman, Greg Walker ve Sarah Schechter, aynı zamanda yürütücü yapımcılığı üstlenecekler. Oyuncu, en çok AMC’nin Mad Men dizisinde canlandırdığı Pete Campbell rolüyle tanınıyor. Diğer televizyon çalışmaları arasında Casual and The Path, Saints & Strangers, Das Boot ve The OA dizileri yer alıyor. Film tarafında ise, A Kind of Murder, In Time, Most Likely to Murder ve The Most Hated Woman in America bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top