Hesabım
    Ewan McGregor, ‘Obi-Wan Kenobi' Serisi Hakkında Konuştu

    Yıldız oyuncudan dizi hakkında yeni açıklama..

    George Lucas'ın Prequel Üçlemesinin son filmi ve Ewan McGregor'u Obi-Wan Kenobi olarak gördüğümüz son uzun metrajlı film “Star Wars: Revenge of the Sith” yayınlanalı 15 yıldan fazla zaman geçti. Ancak, çok yakında Disney +, McGregor'a 'Sith'ten yıllar sonra gerçekleşecek olan uygun bir şekilde "Obi-Wan Kenobi" olma fırsatı verecek.

    The Hollywood Reporter'a konuşan McGregor, yakında çıkacak olan Disney + dizisi "Obi-Wan Kenobi" hakkında biraz konuştu. 'Sith'in İntikamı'ndan on yıl sonra geçmesi ve Obi-Wan'ın A New Hope'tan önceki maceraları hakkında daha önce bilinmeyen bir hikaye anlatması dışında, dizinin kesin konusu hakkında pek bir şey bilinmiyor. Dizi, Hossein Amini ("Drive") tarafından yazıldı ve Deborah Chow ("The Mandalorian") tarafından yönetiliyor.

    McGregor, olay örgüsü hakkında konuşamasa da kariyerinin bu noktasında "Obi-Wan Kenobi" hakkında neden Prequel Üçlemesi'nden daha fazla heyecanlandığını açıkladı: "Bunun için gerçekten heyecanlıyım. Belki ilklerinden daha fazla, çünkü daha yaşlıyım, 50 yaşına girdim ve çok daha iyi bir yerdeyim." dedi. Projeler arasındaki 15 yılın izin verdiği bir başka şey de sektörün, teknolojide ileriye doğru büyük bir sıçrama yapmış olması. 

    Çekimlerin o kadar da keyifli olmadığını söyleyen McGregor; "Üç ya da dört ay sonra, gerçekten sıkıcı olmaya başlıyor. Kaba olmak istemiyorum ama bu Shakespeare değil. Diyalogda, orada ortam olmadığında sizi tatmin edecek bir şey yok. Yapması oldukça zordu." dedi. The Mandalorian yapımında yoğun bir şekilde tartışıldığı gibi, Lucasfilm, oyuncuların uzaylı arka planların ve konumların eklenebileceği devasa LED ekranlarla çevrili bir odaya yerleştirilmesini sağlayan bir teknoloji olan StageCraft'ı kullanıyor. Bu, McGregor'un prodüksiyona çok şey kattığını düşündüğü sürükleyici bir his sağlıyor. McGregor, yeni teknoloji hakkında, "Eğer bir çöldeyseniz, çölün ortasında duruyorsunuz. Karda iseniz, karla çevrilisiniz ve bir yıldız savaşçısının kokpitindeyseniz, uzaydasınızdır. Bu, kesinlikle çok daha gerçekçi hissettirecek." sözlerini paylaştı.

    “Obi-Wan Kenobi”nin yıldızlarla dolu kadrosunun şimdiden duyurulmasıyla, insanlar dizide nasıl görünebileceğini düşünerek heyecan duyuyorlar. Dizide pek çok sürpriz olacak. Belki genç bir Luke Skywalker bile? McGregor, "Bu çok mümkün ama bilmiyorum." diyerek renk vermedi. Eğer "Obi-Wan Kenobi" son bölümünü yayınlarsa ve genç Luke Skywalker'ın tek bir çekimi yoksa, bu tamamen şoke edici olacaktır. Beklentiler, 10 yaşlarındaki Luke'un bir şekilde görülebileceği üzerinde. Bunu öğrenmek için 2022 yılını bekleyeceğiz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top