Hesabım
    Komedi Dizisi "Ayak İşleri", Çok Yakında GAİN'de!

    Çekimleri devam eden dizi, mayıs ayında yayında olacak

    Türkiye'nin en yeni dijital platformlarından GAİN’den yeni ve iddalı bir komedi dizisi geliyor: Ayak İşleri! Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın yer aldığı ‘Ayak İşleri’, komedi-aksiyon türüne yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Caner Özyurtlu, senaryoyu Volkan Öge'yle birlikte kaleme aldı. 

    Çekimleri şu sıralar devam eden Ayak İşleri, mayıs ayında prömiyer yapacak ve izleyiciyle buluşacak. Komedi dünyasının sevilen ve popüler ismi Çağlar Çorumlu ve yetenekli oyuncu Güven Murat Akpınar’ın başrollerini paylaştığı dizinin setinden ilk görseller ise paylaşıldı. Yakın zamanda izlenme seçeneği artıran GAİN, büyük ekranlarda da yayın yapmaya başlamıştı.

    Görev odaklı maço Vedat ve politik doğruculuğa kafayı takmış Z kuşağı Evren’in yanında çalıştıkları zengin iş adamının ufak tefek işlerini halletmeye çalışırken düştükleri durumları, kıvrak bir komedi diliyle anlatan dizi, aynı zamanda aksiyon sahneleriyle de teknik anlamda da üstün bir iş olarak dikkat çekmeye hazırlanıyor. 

    Dizinin açıklanan resmi özetine göre; Köpek kaçırmaktan, apartman toplantısına katılmaya, hepsi birbirinden “ciddi” ayak işlerini yerine getirmeye çalışan Evren ile Vedat’ın her bölümde birbirinden değerli sürpriz konuk oyuncularla şenlenecek maceraları, hem komedi hem aksiyon sevenleri ekran başına çağırıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top