Hesabım
    Alexander Skarsgård, ‘Succession’ın Üçüncü Sezon Kadrosunda

    Bol ödüllü diziden önemli bir oyuncu transferi geldi..

    HBO, bol ödüllü dizisi “Succession”ın üçüncü sezon kadrosuna Alexander Skarsgård'ın dahil olduğunu açıkladı. Skarsgård, başarılı, çatışmacı bir teknoloji uzmanı ve CEO olarak tanımlanan Lukas Matsson'u oynayacak. Şu anda Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas BraunPeter Friedman, Matthew Macfadyen, Alan RuckRob Yang ve daha fazlasını içeren bir oyuncu kadrosuna katılıyor.

    İkinci sezonun sonunda asi oğlu Kendall (Strong) tarafından pusuya düşürülen Logan Roy (Cox), üçüncü sezona tehlikeli bir pozisyonda başlıyor. Aile, politik ve mali ittifakları güvence altına almak için çabalarken, sert bir şirket savaşı aile içi iç savaşa dönüşme tehdidine dönüşür ve gerilim yükselir. Skarsgård, "Big Little Lies"ın ilk sezonundaki rolüyle Emmy ve Altın Küre kazanmış olan ve HBO izleyicilerine yabancı olmayan bir oyuncu.

    Skarsgård, daha önce HBO dizisi “True Blood” ve “Generation Kill”de rol aldı. Son dönemdeki TV rolleri arasında “The Little Drummer Girl” ve “The Stand” bulunuyor. Film tarafında, son olarak "Godzilla vs. Kong"da rol aldı. Daha öncesinde ise "The Aftermath", "Long Shot" ve "The Legend of Tarzan" gibi diğer filmlerde yer aldı.

    “Succession”, üçüncü sezon prodüksiyonuna aslında geçen yılın başlarında start verecekti ama pandemi nedeniyle ertelendi. Şu anda New York'ta çekimler devam ediyor. Jesse Armstrong diziyi yarattı ve showrunner olarak hizmet veriyor. Dizinin yönetici yapımcılığını Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Will Ferrell, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Jon Brown ve Scott Ferguson birlikte yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top