Hesabım
    ABC Dizisi "Good Doctor" Beşinci Sezon Onayı Aldı

    Dördüncü sezon finali yaklaşan diziden müjdeli haber!

    Olağanüstü tıbbi yeteneklerini St. Bonaventure Hastanesi'nin cerrahi ünitesinde kullanmaya devam eden otizmli ve savant sendromlu genç bir cerrah olan Dr. Shaun Murphy'nin (Freddie Highmore) hikayesini anlatan popüler ABC dizisi The Good Doctor, yaklaşan dördüncü sezon finali öncesinde beşinci sezon onayı aldı ve en az bir sezon daha macerasına devam edecek. 

    Highmore dışında dizide, Antonia Thomas'ı Dr. Claire Browne, Hill Harper'ı Dr. Marcus Andrews, Richard Schiff'i Dr. Aaron Glassman, Christina Chang'i Dr. Audrey Lim, Fiona Gubelmann'ı Dr. Morgan Reznick, Will Yun Lee'yi Dr. Alex Park ve Paige Spara'yı Lea Dilallo olarak izliyoruz. David Shore, aynı adlı Güney Kore tıp dramasına dayanan diziyi geliştirdi. Shore, aynı zamanda yönetici yapımcı ve şov sorumlusu olarak da görev yapıyor. Daniel Dae Kim, Erin Gunn, David Kim ve Sebastian Lee ise yönetici yapımcılar. Sony Pictures Television ve ABC Signature prodüksiyonu yapıyor.

    "The Good Doctor", gecikmeli görüntülemede çok güçlü bir performans sergiledi ve bu sezon tüm platformlarda 2,98 puan alarak 18-49 yaş arası yetişkinlerde canlı + aynı gün izleyici sayısını önceki sezonlara göre ikiye katladı. Aynı zaman diliminde, Sezon 4'te şimdiye kadar bölüm başına ortalama 12,1 milyon izleyici elde etti.

    Bu, ABC’nin 2021-2022 sezonu için yenilenen ve yükselişe geçen ilk dizisi anlamına geliyor ve kanalın ana hedefi de buydu. Pandeminin devam eden etkileri göz önüne alındığında, aha önce ABC gibi yayıncıların yeni şovlar almak yerine mevcut programlarının çoğunu yenilemelerinin beklendiğini bildirilmişti. "The Good Doctor" dışında yenilenen diğer ABC dramaları arasında "A Million Little Things", "Big Sky", "Grey's Anatomy", "Rebel", "Station 19" ve "The Rookie" yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top