Hesabım
    ABC Komedisi "Bucktown"ın Başrolünde Shannon Woodward ve Nicole Richie Yer Alacak

    Yeni sitcomun başrol oyuncuları belli oldu..

    Mega/ AP

    Shannon Woodward ve Nicole Richie, ABC'nin yeni komedi dizisi “Bucktown”da rol alacak. Çok kameralı sitcomda, erkek arkadaşı tarafından terk edildikten ve büyük bir terfinin arifesinde evinden atıldıktan sonra Amy (Woodward), büyüdüğü mavi yakalı mahalledeki annesinin evine sığınır. Amy, kız kardeşinin en son rehabilitasyon görevi nedeniyle orada yaşayan genç yeğeniyle yeniden bağlantı kurar ve annesi ve yeğeninin tek başlarına gidecek donanıma sahip olmadığını anlayınca kalmaya karar verir.

    Richie, Jan Amy'nin patronu olarak rol alacak. Bencil bir güç olarak tanımlanan Jan, odadaki tüm enerjiyi emer. Kocası Finn'le arasındaki çılgın profesyonellik dışı ortaklık söz konusu olmadığı sürece çok ciddidir. Woodward, bundan sonra Apple dizisi “Corazon”da Joseph Gordon-Levitt'le birlikte rol alacak. Aynı zamanda, HBO’nun “Westworld” dizisinin ilk iki sezonundaki rolünün yanı sıra “Raising Hope”, “The Riches" ve "Search Party" rolleriyle tanınıyor. Kısa süre önce merakla beklenen video oyunu devamı "The Last of Us Part 2"ya da sesini verdi.

    Richie, son olarak rapçi alter egosu etrafında dönen Quibi dizisi “Nikki Fre$h”te rol aldı. Daha önce "Great News", "Bless This Mess", "Camping" ve "Grace and Frankie" gibi şovlarda rol almıştı. Aynı zamanda Amazon moda yarışması dizisi "Making the Cut"ın ilk sezonunda jüri olarak görev yaptı. Arayı Fox / E'de beş sezon ve 55 bölüm süren gerçeklik dizisi "The Simple Life"la geçirdi.

     "Bucktown", Emily Wilson tarafından yazılıyor ve yürütücü yapımcılığını da yine Wilson yapıyor. "The Conners"tan Sara Gilbert ve Tom Werner, Marc Provissiero ve Mandy Summers'la birlikte baş yapımcılığı üstlenecekler. ABC Signature, dizi için stüdyo olarak hizmet verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top