Hesabım
    ‘The Irregulars’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Netflix, bekleneni veremeyen dizi için iptal kararı aldı

    "The Irregulars", Netflix tarafından ilk sezon sonunda iptal edildi. Haber, dizinin 26 Mart'ta ilk sezonunu yayınlamasından bir ay sonra gelmiş oldu. Viktorya dönemi Londra'sında geçen dizi, Doktor Watson ve onun gizemli iş ortağı Sherlock Holmes için suçları çözmek üzere manipüle edilen sorunlu sokak gençlerini konu alıyor. Suçlar doğaüstü bir boyut kazandıkça ve karanlık bir güç ortaya çıktıkça, sadece Londra'yı değil tüm dünyayı kurtarmak için bir araya gelmek ekibin görevi haline dönüşüyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Thaddea Graham, McKell David, Harrison OsterfieldJojo Macari ve Darci Shaw yer alıyor. Royce Pierreson, Dr. Watson, Henry Lloyd-Hughes ise Sherlock Holmes'u canlandırdı. Dizi, Tom Bidwell tarafından yazıldı ve yapımcılığı yürütüldü. Drama Republic adına Jude Liknaitzky ve Greg Brenman da yönetici yapımcı olarak görev aldılar. Dizinin yapımcılığını Rebecca Hodgson üstlenirken, Johnny Allan, Joss Agnew ve Weronika Tofilska da diziyi yöneten isimler oldular

    İptalin kararı, Nielsen tarafından geçen hafta yayınlanan izlenme verilerinin, "The Irregulars"ın çıkış yaptığı hafta bir numaralı akış programı olduğunu göstermesine rağmen, sekiz bölümün tamamında beklenen performans gelmediği için alındı. O dönemde dizi, Disney Plus'taki “The Falcon and The Winter Soldier”la girdiği ciddi rekabette geride kaldı ve 628 milyon dakika izlenme süresiyle ikinci sırada yer aldı. Daha sonra bu sayı giderek düşüş gösterdi.

    Seri aslında eleştirmenlerden de olumlu eleştiriler almayı başardı ve puanlama sitesi Rotten Tomatoes'ta % 78'lik onay derecesine sahipti. Ancak, tam olarak izlenme sayılarını açıklamayan platformlar, özellikle sezon sonuna doğru beklenmedik düşüş yaşadıklarında, açılış rakamları çok iyi olsa da dizileri iptal edebiliyorlar ve The Irregulars da bu karardan kaçamadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top