Hesabım
    Billy Crudup, Apple Dizisi ‘Hello Tomorrow!"un Başrolünde

    10 bölümlük drama dizisi için çalışmalar başladı..

    Billy Crudup, Apple'da sezon siparişi verilen dramatik dizi “Hello Tomorrow!”da başrolü oynayacak. Yarımşar saatlik 10 bölümden oluşan dizi, retro bir gelcekteki dünyada geçiyor ve ay devremülklerini satan bir grup gezici insan etrafında dönüyor. Crudup, büyük yetenek ve hırslı bir satış elemanı olan Jack rolünde yer alyor. Jack'in, daha parlak bir yarına olan sarsılmaz inancı iş arkadaşlarına ilham verir, çaresiz müşterilerini canlandırır, ancak kendisini devam ettiren rüyasında onu tehlikeli bir şekilde kaybolmakla tehdit eder.

    Dizinin yazarı ve baş yapımcılığını Amit Bhalla ve Lucas Jansen üstleniyor. BBC / Netflix dizisi “The End of the F *** ing World” ve “I Am Not Okay With This” dizilerindeki çalışmalarıyla tanınan Jonathan Entwistle, yönetmenliği ve yönetici yapımcılığı üstleniyor. Crudup, başrolün yanı sıra Blake Griffin, Ryan Kalil ve Noah Weinstein'le birlikte Mortal Media adına yönetici yapımcılığı üstleniyor. MRC Television ise prodüksiyonu yapacak.

    Crudup şu anda Apple'ın amiral gemisi draması “The Morning Show”da rol alıyor ve bu dizinin ikinci sezonu bu yılın sonlarına doğru yayınlanacak. Crudup, 2020'de "The Morning Show" dizisiyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Emmy ödülünü kazandı. Öncelikle film çalışmalarıyla tanınan bir oyuncu. Rol aldığı filmler arasında "Almost Famous", “Without Limits”, “Big Fish”, "Watchmen" ve "Alien: Covenant" yer alıyor

    Dizi ayrıca MRC Television'ın Apple'da kurduğu en son projeye işaret ediyor. Şirket şu anda, başrollerini Elisabeth Moss, Will Ferrell, Paul RuddKathryn Hahn ve Casey Wilson'ın paylaştığı “The Shining Next Door” adlı mini dizi, “Shining Girls”, Disney için "The Rocketeer" ve "White Men Can can't Jump"ın yeniden çevrimi üzerinde çalışıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top