Hesabım
    BluTV Dizisi Çıplak'ın İkinci Sezonundan Fragman

    Can Evrenol imzalı dizinin yeni sezonundan fragman yayında..

    Can Evrenol imzalı BluTV dizisi Çıplak'ın ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı. İlk sezonu beğeni toplayan ve cesur anlatısıyla da adından söz ettiren dizi, ikinci sezonuyla geri dönüyor. Yayınlanan fragmanla birlikte prömiyer tarihi duyurulmasa bile ikinci sezonun resmi adını öğrenmiş olduk: Çıplak 2: "Ölenle Ölünmez"

    Dizinin senaryosu ve proje tasarımını Can Evrenol ve Merve Göntem birlikte oluştururken, yönetmen koltuğunda ise ilk sezonda olduğu gibi Can Evrenol oturuyor. Yapımcılık görevinde Tanay Abbasoğlu bulunurken, görüntü yönetimini Orkun Göntem, sanat yönetimini Melisa İnci Kurgu ve kurguyu Tunçer Şengün üstlendi. 

    Dizinin oyuncu kadrosunda ise Müge Bayramoğlu, Taro Emir Tekin, İpek Erdem, Umut Kurt, Selin Dumlugöl, Bora Ecer, Dila Yağcı, Berçem Koç, Murat Kılıç, Feriha Eyüboğlu, Denizhan Akbaba yer alıyor. Yayınlanan ilk video bir dakika uzunluğunda ve yine ilgi çekici. Fragman ilk olarak yönetmen Can Evrenol'un Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

    İlk sezonda; Genç bir kadın olan Eylül geçimini eskortluk yaparak sağlar. Onun tek hayali, Galler'e taşınıp kendisine yeni bir hayat kurmaktır. Cem ise kısa bir süre sonra sosyetik bir güzelle evlenecek olan bir damat adayıdır. Gittiği bir bekarlığa veda partisinde Cem'i gören Eylül, gönlünü müstakbel damada kaptırınca beklenmedik olaylar gelişir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top