Hesabım
    Prodigal Son, İkinci Sezon Sonunda İptal Edildi

    Fox, suç dizisi için iptal kararı aldı..

    Fox, iki sezon sonra “Prodigal Son”ı iptal etti. Haber, 18 Mayıs'ta yayınlanması planlanan ikinci sezon finali öncesinde gelmiş oldu. Bu bölüm, sezon yerine artık dizinin finali olarak hizmet verecek. Dizi, eleştirmenlerin ve diziye sadık seyircilerin övgüsünü almasına rağmen reyting sonuçlarında irtifa kaybetti ve üçüncü sezon için kanalın ana motivasyonunu kaybetmesine neden oldu.

    Dizi, katillerin zihnine girme konusunda nadir bir yeteneğe sahip suç profilcisi olan Malcolm Bright'ı (Tom Payne) takip ediyor. Nasıl düşündüklerini anlayabiliyordu çünkü, babası Dr. Martin Whitly (Michael Sheen), "Cerrah" olarak bilinen kötü şöhretli bir seri katildi. Şimdi NYPD'nin en şaşırtıcı cinayetlerini çözmesine yardım etmek için çarpık dehasını kullanıyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca; Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau, Frank Harts, Keiko Agena, Halston SageBellamy Young ve Catherine Zeta-Jones yer alıyor. Chris Fedak ve Sam Sklaver diziyi yarattı ve aynı zamanda yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Greg Berlanti ve Sarah Schechter, Berlanti Productions aracılığıyla yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor.

    “Prodigal Son”, Warner Bros. Television ve Fox Entertainment'la birlikte Berlanti Productions tarafından çekildi. İptal, Fox’un 17 Mayıs’taki ön sunumundan önce geldi. Yıllık etkinliğe girerken, yayıncı şimdiden bir dizi yeni anlaşma yaptı. En sonuncusu, tek kameralı komedi "Pivoting" oldu. Geçen hafta, kanal Elodie Yung'un oynadığı “The Cleaning Lady” ve müzik draması “Monarch”ın siparişinide  verdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top