Hesabım
    Pablo Larrain Yönetimindeki Stephen King Uyarlaması "Lisey's Story"den Fragman

    Dizinin kadrosunda Oscar ödüllü oyuncular yer alıyor..

    Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan ve senaryosunu da yine King'in yazdığı Lisey's Story adlı diziden ilk fragman yayınlandı. Apple TV Plus'ta yayınlanacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise son dönemin başarılı yönetmenlerinden Pablo Larrain oturuyor. İddialı dizi 4 Haziran'da prömiyer yapacak ve izleyiciyle buluşacak. 

    No, El Club, JackieNeruda ve son olarak Ema filmleriyle büyük hayran kitlesi edinen Pablo Larrain'in çektiği dizi 8 bölümden oluşuyor. Dizide Oscar ödülü ve adaylığı bulunan Julianne Moore, Clive Owen ve Jennifer Jason Leigh gibi oyuncular yer alıyor. Bu isimlere, Joan Allen, Dane DeHaan, Ron Cephas Jones, Sung Kang, Clark Furlong ve Jonathan Rayson eşlik ediyor.

    Scott ve Lisey Landon, uzun yıllar evli olan bir çifttir. Onların mutlu yaşamı Scott’un ölümü ile yarım kalır. Kocasının ölümü ile yıkılan Lisey, uzun süre kendisini toparlayamaz. Aradan geçen iki yılın ardından bir gün Lisey, yazar olan kocasının kitaplarını yazdığı ofisini toparlamaya karar verir. Ofisi temizlerken çok sayıda not bulur. Bunları okumaya başlayan Lisey, Scott hakkında bilmediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

    DeHaan, Stephen King ve dizi hakkında, "Gerçekten harikaydı. O hep setteydi. Yaptığımız şey ve deneyimlerimizle çok ilgileniyor. Bazen onunla birlikte işlenmesine yardımcı olmak da eğlenceliydi. Fazladan şeyler yazıyordu. Yönetmen Pablo Larraín'le çok net bir vizyonu var ve aksi takdirde mümkün olmayacak gerçek bir işbirliği yaptılar. O kadar önemli ki, yazdıkları o kadar kutsal ki, bazen gerçekten işbirliği yapmak ya da bir şeyleri değiştirmek için orada olması, onun kutsamasına sahip olması ve onunmutlu olduğunu bilmek daha iyi hissettiriyor. Gerçekten eğlenceliydi. Görünüşe göre gerçekten harika bir şey yapıyoruz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top