Hesabım
    "Friends" Özel Bölümünden İlk Teaser Yayında

    Friends ekibi, yıllar sonra tek bölüm için bir araya geliyor

    HBO Max'te uzun süredir ertelenen "Friends" buluşması özel bölümü nihayet resmi yayın tarihini aldı ve ilk videosunu paylaştı. “Friends: The Reunion”, 27 Mayıs'ta HBO Max'te gösterime girecek. “Friends: The Reunion” HBO Max'in lansmanının birinci yıl dönümünde, normal yayınlanması planlanan zamandan tam bir yıl sonra yayında olacak.

    Covid-19 salgınının neden olduğu üretim kesintisi nedeniyle özel etkinlik birçok kez ertelendi. Başlangıçta Şubat 2020'de çekilmesi planlanmıştı ama ekip çekime nisan ayında başlayabildi. Özel bölümde Friends yıldızlarından Jennifer Aniston, Courteney CoxLisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer tam kadro halinde yer alacak. Projeye yakın kaynaklar, her bir yıldızın, özel etkinliğe katılarak en az 2,5 milyon dolar kazanacağını iddia etti.

    Dizi ayrıca, David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi konuk yıldızlara da yer verecek.

    Ben Winston, yönetici yapımcılığın yanı sıra “Friends” yapımcıları Kevin Bright, Marta Kauffman ve David Crane'le birlikte yönetti. 2020'de, "Friends"in 10 sezonunun tamamı Netflix'ten ayrıldı ve orijinal dizinin hakları için WarnerMedia'ya 400 milyon dolardan fazlaya mal olduğu söylenen bir anlaşmayla HBO Max'e katıldı. Ülkemizde ise tam tersi bir anlaşmayla BluTV'den Netflix Türkiye'ye transfer oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top