Hesabım
    "Çıplak" Ekibinden Yeni Dizi Geliyor!

    Ekip, Kurumuş Yeşil Bitkiler romanının uyarlaması için hazırlanıyor

    BluTV'nin ses getiren ve ikinci sezonundan yakın zamanda ilk fragmanının yayınlandığı Çıplak dizisinin başarılı ekibi yeni bir proje için hazırlanıyor. Çıplak'ın senaryosunda da imzası bulunan Merve Göntem'in romanı "Kurumuş Yeşil Bitkiler", ekibin yeni dizisi olacak ve senaryosunu yine Göntem ve Can Evrenol birlikte yazacak. 

    TN Yapım Genel Koordinatörü de olan yazar Merve Göntem'in Yitik Ülke Yayınları tarafından yayımlanan ilk romanı 'Kurumuş Yeşil Bitkiler', TV dünyasına transfer oluyor. Can Evrenol, Çıplak dizisinde olduğu gibi senaryo dışında yönetmen koltuğunda oturacak. Çekimlerin bu yaz başlaması ve gösterimin önümüzdeki yıl gerçekleşmesi planlanıyor.

    Tamamen Çıplak dizi ekibi tarafından gerçekleşecek olan 'Kurumuş Yeşil Bitkiler'in yapımcılığını TN Yapım'dan Tanay Abbasoğlu, görüntü yönetmenliğini ise Orkun Göntem yapacak. Gelen bilgilere göre, dizinin her bölümünde başka bir karakter yer alacak ve her bölüm karakterler üzerinden farklı şekilde ilerleyecek. 

    2019 yılında piyasaya çıkan ve Yitik Ülke Yayınları tarafından yayımlanan 'Kurumuş Yeşil Bitkiler'in tanıtım bültenine göre, "edebiyat yolunu hafızayla hesaplaşarak kazıyan, bir sesin bir hikâyeyle birleştiği yerde kendini arayan genç bir kadının anlatısından oluşuyor." 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top